A Larus étterem fenntarthatósági körülményeinek vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Tóth Anna Heléna |
---|---|
További közreműködők: | Balog-Siposné Szöcze Anikó |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | biotermékek fenntartható fejlődés fenntartható fogyasztás fenntarthatóság ökotermelés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26010 |
Hasonló tételek
Fenntarthatósági gyakorlatok az élelmiszerláncban
: Mikó Szilvia Anna
: Mikó Szilvia Anna
Az Éléskamra Étterem marketing tevékenységeinek vizsgálata a marketingmix elemeivel
: Tóth Lilla
: Tóth Lilla
Tata turisztikai fejlesztéseinek vizsgálata fenntarthatósági szempontok alapján
: Lelovics Petra
: Lelovics Petra
SPAR Fenntarthatósági törekvéseinek hatása a vásárlókra
: Ivánka Dóra Anna
: Ivánka Dóra Anna
Gundel Étterem Tradíció és evolúció /
: Szél Ákos
: Szél Ákos
Egy magyar étterem üzemeltetése Németországban, Düsseldorfban
: Tóth Júlia
: Tóth Júlia
Fenntarthatósági megoldások a vendéglátásban
: Kresz Panna
: Kresz Panna
Fenntarthatósági megoldások a vendéglátásban
: Molnár Viktória Alíz
: Molnár Viktória Alíz
A légitársaságok fenntarthatósági üzenetei
: Munteán Lili
: Munteán Lili
Egy multinacionális vállalat fenntarthatósági stratégiájának bemutatása, és a vállalat fenntarthatósági besorolása
: Molnár Dániel
: Molnár Dániel
Az elvonulásturizmus fenntarthatósági dimenziói
: Harmati Noémi
: Harmati Noémi
Fenntarthatósági bemutatkozás Az IKEA környezetvédelmi stratégiája és gyakorlatai
: Kálmán Diána
: Kálmán Diána
A Károlyi Étterem és Kávéház kínálatának elemzése
: Pribék Anna
: Pribék Anna
Egészséges étterem megvalósíthatósága Budapesten
: Bartóki Réka
: Bartóki Réka
Blue Sky Étterem újratervezése
: Jantner Ákos
: Jantner Ákos
Nádas Étterem Kínálatának Elemzése
: Kovács Patrik
: Kovács Patrik
Zöldkarikás Játékok Az olimpiai játékok fenntarthatósági kommunikációja
: Fekete Heléna Lilla
: Fekete Heléna Lilla
Egy mediterrán étterem vizsgálata vezetői és dolgozói szemszögből
: Gremsberger Edvin
: Gremsberger Edvin
A háztartási nagygépek fenntarthatósági trendjeinek vizsgálata a magyar piacon
: Virág Noémi
: Virág Noémi
A modern filmipar fenntarthatósági kérdései
: Balogh Zsombor
: Balogh Zsombor
A Budapest (XII. kerület) hegyvidéki kávézók fenntarthatósági szemléletének vizsgálata
: Wáberer Vivien
: Wáberer Vivien
A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. versenyképesség és fenntarthatósági vizsgálata
: Huszár-Elekes Adrienn
: Huszár-Elekes Adrienn
Kis- és középvállalkozások fenntarthatósági beruházásai
: Fülöp Zoltán
: Fülöp Zoltán
Az elektromos autóhasználat fenntarthatósági kritériumai
: Rózsahegyi Tamás
: Rózsahegyi Tamás
Fenntarthatósági célok érvényesülése az adórendszerben
: Vasas Gábor
: Vasas Gábor
A Gundel étterem rendezvényszervezői tevékenysége
: Fekete Noémi
: Fekete Noémi
A Budai Gesztenyés étterem elemzése
: Cseri Sámuel Kálmán
: Cseri Sámuel Kálmán
A Formula-1 gazdasági felépítésének és fenntarthatósági törekvéseinek bemutatása
: Tóth Benedek
: Tóth Benedek
Környezetbarát étterem létesítésének lehetőségei Budapesten
: Rácz Katalin
: Rácz Katalin
Az ARAZ étterem kínálatának elemzése
: Eszenyi Fruzsina
: Eszenyi Fruzsina
Az ARAZ étterem ételválasztékának elemzése
: Jantner Dóra
: Jantner Dóra
Étterem nyilvántartó webes alkalmazás fejlesztése
: Váradi Gergő
: Váradi Gergő
Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése
: Vass Nikoletta
: Vass Nikoletta
Az önkormányzatok fenntarthatósági elemzése Sustainability analysis of Hungarian municipalities
: Szennay Áron
Megjelent: (2018)
: Szennay Áron
Megjelent: (2018)
A jazz szerepe az étterem kiválasztásában a Ladó Café étterem példáján keresztül bemutatva (esettanulmány)
: Lóth Viktória
: Lóth Viktória
Fenntarthatósági szempontok megjelenése a turisták döntéseiben
: Gyöngyösi Márton Zsolt
: Gyöngyösi Márton Zsolt
Fenntarthatósági szemlélet a Mekkai haddzs turizmusában
: Abdullah Sedra
: Abdullah Sedra
A magyar luxus divatipar e-kereskedelmi és fenntarthatósági szempontok szerint
: Tóth Blanka
: Tóth Blanka
Fenntarthatósági megoldások elemzése az éttermi vendéglátásban
: Bakos Bernadett
: Bakos Bernadett
Fenntarthatósági célú geotermikus energia beruházások Magyarországon
: Helfferich Olivér
: Helfferich Olivér
Hasonló tételek
-
Fenntarthatósági gyakorlatok az élelmiszerláncban
: Mikó Szilvia Anna -
Az Éléskamra Étterem marketing tevékenységeinek vizsgálata a marketingmix elemeivel
: Tóth Lilla -
Tata turisztikai fejlesztéseinek vizsgálata fenntarthatósági szempontok alapján
: Lelovics Petra -
SPAR Fenntarthatósági törekvéseinek hatása a vásárlókra
: Ivánka Dóra Anna -
Gundel Étterem Tradíció és evolúció /
: Szél Ákos