Burnout in Catering Industry
Saved in:
Main Author: | Kapitány Dániel |
---|---|
Other Authors: | Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Motivation burnout hospitality psychology working conditions |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26012 |
Similar Items
The application of magic in the catering and hotel industry
: Németh Gábor László
: Németh Gábor László
Effects of veganism on the catering industry in Hungary
: Kecskés Fanny
: Kecskés Fanny
Industry 4.0 and Artificial Intelligence in Catering
: Vágó Ferenc Félix
: Vágó Ferenc Félix
The examination of the purchasing process of the catering equipment in hotels and restaurants.
: Kapitány Claudia
: Kapitány Claudia
Critical analysis of the possibilities of the handicapped people in the catering industry
: Káró Regina
: Káró Regina
Burnout szindróma a katedrán
: Czakó Hajnalka
: Czakó Hajnalka
Psychological Warfare or The usage of the human senses and perception in the catering industry
: Hámori Fanny Anna
: Hámori Fanny Anna
The reaction on nutrition intolerance and allergy given by hospitality and catering industry
: Lengyel Enikő
: Lengyel Enikő
Burnout jelenség vizsgálata a szolgáltatóiparban
: Frank Regina
: Frank Regina
A burnout vizsgálata egy közigazgatási szervezetben
: Goda Domonkos Zsolt
: Goda Domonkos Zsolt
Descriptive analysis of the Hungarian catering industry with a special focus on the restaurant sector
: Rádai Barbara
: Rádai Barbara
Family businesses in the catering industry, specifically focusing on the succession process and potential conflicts
: Szakáll Zsófia
: Szakáll Zsófia
A munkahelyi stressz és a burnout jelensége
: Horváth Soma
: Horváth Soma
Burnout in the Hungarian hospitality sector after the Covid-19 pandemic.
: Bagi Kristóf Tamás
: Bagi Kristóf Tamás
A kiégés (burnout) szindróma kialakulásának megelőzése egy fővárosi önkormányzat szakirodájában
: Bakos Cecilia Gyöngyvirág
: Bakos Cecilia Gyöngyvirág
An existing catering unit's developing plan
: Pacsika Csilla
: Pacsika Csilla
Hatékony rendezvényszervezés és catering trendek
: Szabó Réka Viktória
: Szabó Réka Viktória
A pedagógusok mentális egészségét befolyásoló tényezők, különös tekintettel a burnout szindrómára
: Sajti Gréta
: Sajti Gréta
Az érzelmi munka és a burnout kapcsolata az ügyfélszolgálaton dolgozók körében
: Németh Noémi
: Németh Noémi
A burnout (kiégés) szindróma jelenléte a magyar és osztrák turisztikai szervezetekben
: Szakasics Emese
: Szakasics Emese
A feasibility study of a particular catering unit in Székesfehérvár
: Lukácsik-Szalay Dániel Mátyás
: Lukácsik-Szalay Dániel Mátyás
UNDERSTANDING THE ROLE OF TECHNOLOGY IN SERVICE INNOVATION IN CATERING
: Chammem Mehdi
: Chammem Mehdi
Consumer awareness of food consumption and catering services
: Orfei Gloria
: Orfei Gloria
The impact of emotional management in catering and hotel management
: Munadarin Armando
: Munadarin Armando
A Haris Catering Kft. rendezvényszervezésének sajátosságai
: Rácsai Anna
: Rácsai Anna
Esküvői catering a Johnny’s Bistro tekintetében
: Kovács Dominik
: Kovács Dominik
Economic importance of coffee culture through catering businesses
: Horváth Krisztián
: Horváth Krisztián
Complex analysis of two different types of catering establishment
: Major Luca
: Major Luca
Complex analysis of an opening self-catering chateau in France
: Sarkadi Mariann
: Sarkadi Mariann
Feasibility study of a new catering outlet in Budapest
: Németh Anikó
: Németh Anikó
The impacts of gluten intolerance in catering - A consumer approach
: Moreno-Moreno Ceferina Fanni
: Moreno-Moreno Ceferina Fanni
Examining the case of dog-friendly catering units in Budapest
: Szecsei Dorottya
: Szecsei Dorottya
Környezetbarát Catering,zöld Horeca termékek a vendéglátásban,rendezvényeken
: Nagy Enikő
: Nagy Enikő
Research on the visitation habits and expectations of Generation-Z in the Hungarian catering market
: Számel Zsuzsanna
: Számel Zsuzsanna
Az Akadémia Catering versenyképességének elemzése a hazai és nemzetközi rendezvénypiacon
: Vidovenyecz Erika
: Vidovenyecz Erika
Egy hazai catering cég reagálása a koronavírus okozta gazdasági helyzetre
: Balog Orsolya Ágnes
: Balog Orsolya Ágnes
The operations management analysis of a special type of catering unit. (The Herz Food Truck)
: Kaits Vanda
: Kaits Vanda
A Study on the Innovative Development of Catering Service in Qingdao Bukebuzhu Hotel in the Era of Digital Intelligence
: Ge Xinjun
: Ge Xinjun
A rendezvényügynökség és a catering szolgáltató együttműködésének bemutatása egy konkrét eseményen keresztül
: Balázs Alexandra
: Balázs Alexandra
A party service szolgáltatások összehasonlítása, valamint a koronavírus hatása a catering cégekre
: Fűrész Tímea Mónika
: Fűrész Tímea Mónika
Similar Items
-
The application of magic in the catering and hotel industry
: Németh Gábor László -
Effects of veganism on the catering industry in Hungary
: Kecskés Fanny -
Industry 4.0 and Artificial Intelligence in Catering
: Vágó Ferenc Félix -
The examination of the purchasing process of the catering equipment in hotels and restaurants.
: Kapitány Claudia -
Critical analysis of the possibilities of the handicapped people in the catering industry
: Káró Regina