Esküvő, mint rendezvény szervezésének és lebonyolításának bemutatása és a kiajánlott ételek leírása a Budapest Marriott Hotelben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Gurmai Gyula
További közreműködők: Balog-Siposné Szöcze Anikó
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Budapest Marriott Hotel
esküvő
esküvőszervezés
munkafolyamat
rendezvény
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/26033

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg26033
005 20200907114839.0
008 200703suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Gurmai Gyula 
245 1 0 |a Esküvő, mint rendezvény szervezésének és lebonyolításának bemutatása és a kiajánlott ételek leírása a Budapest Marriott Hotelben  |c Gurmai Gyula  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A dolgozatban bemutatom a rendezvényszervezés folyamatait, az esküvők változásait a 2000. előtti évekhez képest. Emellett a Budapest Marriott Hotel szervezési folyamatait és az ételeket, amiket az esküvői vacsorára kérni lehet ebben a szállodában. 
695 |a Budapest Marriott Hotel 
695 |a esküvő 
695 |a esküvőszervezés 
695 |a munkafolyamat 
695 |a rendezvény 
700 1 |a Balog-Siposné Szöcze Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26033/1/Projektmunka%20.pdf  |z Dokumentum-elérés