Humánerőforrás-kezelés a VakVarjú étteremben
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | fluktuáció humán erőforrás menedzsment jogszabály munkaügyek étterem |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26041 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg26041 | ||
| 005 | 20200908111416.0 | ||
| 008 | 200703suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Sáska Szilvia | |
| 245 | 1 | 0 | |a Humánerőforrás-kezelés a VakVarjú étteremben |c Sáska Szilvia |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Projektmunkám prezentálása során a humánerőforrást, mint munkaterületet fogom bemutatni, illetve annak gyakorlati megvalósulását a Budapest Party Service Kft. keretein belül. A humánerőforrás menedzsmenthez tartozó elméleti anyagok gyakorlati megvalósulását a VakVarjú Pest Étterem vizsgálatán keresztül kívánom bemutatni. Szekunder kutatásom szakmai könyvek és cikkek által kerülnek bemutatásra a dolgozat első részében. Elsősorban a HR-t, mint szervezeti alegységet mutatom be, és szakmai előretöréséről, jelentőségének folyamatos fejlődéséről teszek említést. Az elmélet további témái a gyakorlati helyen tapasztalt számomra leginkább releváns aspektusok elméleti hátterét tartalmazzák. Primer kutatásom a VakVarjú Pest Étterem üzletvezetőjével készített interjúmat tartalmazza, illetve az éttermi egységben elvégzett dolgozói elégedettségi vizsgálatot. Emellett saját tapasztalataim által alkotott véleményformálással kívánom kiegészíteni. | |
| 695 | |a fluktuáció | ||
| 695 | |a humán erőforrás menedzsment | ||
| 695 | |a jogszabály | ||
| 695 | |a munkaügyek | ||
| 695 | |a étterem | ||
| 700 | 1 | |a Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26041/1/PROJEKTMUNKA-S%C3%A1ska%20Szilvia-v%C3%A9gleges.pdf |z Dokumentum-elérés |