A magyar borgasztronómia fejlődése, borok és ételek harmóniája.

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Ács Krisztián
További közreműködők: Gancsovné Rossi Krisztina
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:bor
borgasztronómia
gasztronómia
magyarországi borvidékek
étterem
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/26061

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg26061
005 20200922093327.0
008 200706suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Ács Krisztián 
245 1 2 |a A magyar borgasztronómia fejlődése, borok és ételek harmóniája.  |c Ács Krisztián  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Dolgozatomban egy napjainkban egyre inkább aktuális témát vizsgálok. A borászatok mellett megjelenő magas színvonalú éttermek megjelenését, létjogosultságát és hogy milyen út vezetett idáig. Emellett vizsgálom még a borok és az ételek kapcsolatát: melyik ételhez milyen bor illik a legjobban és ezek hogyan egészítik ki egymást. 
695 |a bor 
695 |a borgasztronómia 
695 |a gasztronómia 
695 |a magyarországi borvidékek 
695 |a étterem 
700 1 |a Gancsovné Rossi Krisztina  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26061/1/%C3%81cs%20Kriszti%C3%A1n_LB37XL_TV.pdf  |z Dokumentum-elérés