A magyar borgasztronómia fejlődése, borok és ételek harmóniája.
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | bor borgasztronómia gasztronómia magyarországi borvidékek étterem |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26061 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg26061 | ||
005 | 20200922093327.0 | ||
008 | 200706suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Ács Krisztián | |
245 | 1 | 2 | |a A magyar borgasztronómia fejlődése, borok és ételek harmóniája. |c Ács Krisztián |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Dolgozatomban egy napjainkban egyre inkább aktuális témát vizsgálok. A borászatok mellett megjelenő magas színvonalú éttermek megjelenését, létjogosultságát és hogy milyen út vezetett idáig. Emellett vizsgálom még a borok és az ételek kapcsolatát: melyik ételhez milyen bor illik a legjobban és ezek hogyan egészítik ki egymást. | |
695 | |a bor | ||
695 | |a borgasztronómia | ||
695 | |a gasztronómia | ||
695 | |a magyarországi borvidékek | ||
695 | |a étterem | ||
700 | 1 | |a Gancsovné Rossi Krisztina |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26061/1/%C3%81cs%20Kriszti%C3%A1n_LB37XL_TV.pdf |z Dokumentum-elérés |