A magyar borgasztronómia fejlődése, borok és ételek harmóniája.
Elmentve itt :
Szerző: | Ács Krisztián |
---|---|
További közreműködők: | Gancsovné Rossi Krisztina |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | bor borgasztronómia gasztronómia magyarországi borvidékek étterem |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26061 |
Hasonló tételek
Ételek és borok harmóniája a Sauska pincészeten keresztül
: Vajas Dorottya
: Vajas Dorottya
A borok és ételek harmóniája az IKON Restaurant & Lounge példáján bemutatva
: Szalontai Lilla
: Szalontai Lilla
A borok megjelenése a Kékes étterem itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bakos Bence
: Bakos Bence
A borok megjelenése Fricska Gastropub itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Chrenkó Noémi
: Chrenkó Noémi
A borok megjelenése KIOSK Budapest itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bende Kristóf
: Bende Kristóf
A borok megjelenése az És Bisztró itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása.
: Tóth József
: Tóth József
A BOROK MEGJELENÉSE A GELLÉRT SÖRÖZŐ ITALLAPJÁN, A PINCÉSZETEK BEMUTATÁSA, BOROK ÉS ÉTELEK PÁROSÍTÁSA
: Butnaru Sabina Bianca
: Butnaru Sabina Bianca
A borok megjelenése a Danubius Hotel Gellért itallapján, valamint a borok és ételek párosítása
: Veres Vivien
: Veres Vivien
A borok megjelenése a Platán Étterem kínálatában, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Kiss Renáta Petra
: Kiss Renáta Petra
A borok megjelenése a Bistro Fine itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Földes Anna
: Földes Anna
A borok megjelenése a Budakert Vendéglő itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Vári Vivien Vanessza
: Vári Vivien Vanessza
A borok megjelenése a Budapest Marriott Hotel itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Kovács Gábor
: Kovács Gábor
A borok megjelenése az Abacus Business and Wellness Hotel itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bakos Kinga
: Bakos Kinga
A borok megjelenése a 0,75 bár és bisztró itallapján, a pincészetek bemutatása, borok ételek párosítása
: Kaszás Alexandra
: Kaszás Alexandra
A borok megjelenése a DiVino Gozsdu Borbár itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Duka Balázs
: Duka Balázs
PROFESSZIONÁLIS VENDÉGLÁTÁS, VALAMINT AZ ÉTELEK ÉS A BOROK KAPCSOLATA A DUDOK RENDEZVÉNYHÁZNÁL
: Kun Kolos
: Kun Kolos
A magyar borok jelene és jövője
: Kecskés Szabolcs
: Kecskés Szabolcs
Nagy borok, kis cégér avagy a magyar borok helyzete a világban és itthon
: Gombás Szilvia
: Gombás Szilvia
Do it yourself ételek a magyar vendéglátásban
: Tóth Dániel
: Tóth Dániel
A magyar borok exportja és külföldi márkaismertsége
: Varga Bernadett
: Varga Bernadett
A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában
: Dániel Dóra
: Dániel Dóra
A magyar borok belső piaci helyzete és kilátásai
: Kelenföldi Vanda
: Kelenföldi Vanda
A Tokaji borok felhasználásának elemzése a magyar gasztronómiában
: Pálfalvi Brigitta
: Pálfalvi Brigitta
A belföldi 20-35 éves wellness turisták fogyasztói magatartása, motivációi és a befogadó vendéglátó egységek felkészültségének harmóniája
: Rosta Nóra Katalin
: Rosta Nóra Katalin
Egészségtudatos ételek a social médiában
: Borovszki Zsuzsanna Judit
: Borovszki Zsuzsanna Judit
Vegetáriánus ételek térnyerése a gasztronómiában
: Kiss Laura Emma
: Kiss Laura Emma
A magyaros ételek megjelenése az átlagos magyar éttermek kínálatában
: Kindlik Bianka
: Kindlik Bianka
A spanyol borok Spanyolország turizmusában
: Kozári Melinda
: Kozári Melinda
A Tokaji borok megjelenése rendezvényeken
: Erdélyi Dalma
: Erdélyi Dalma
Borok a New York Palotában
: Füle Petra
: Füle Petra
Sváb szokások és ételek a Vértesben
: Rohrbacher Lilla
: Rohrbacher Lilla
Híres ételek keletkezése és megjelenése napjainkban
: Szabó Ildikó
: Szabó Ildikó
Magyar borok az Európai Unióban, különös tekintettel az egri borvidékre
: Lendvai Szilvia
: Lendvai Szilvia
A magyar borok hazai és nemzetközi megítélése a bormarketing tevékenység tükrében
: Papp Zsuzsanna Zsófia
: Papp Zsuzsanna Zsófia
Helyi néphagyományok és népi ételek a Börzsönyben
: Bartus Brigitta
: Bartus Brigitta
A malajziai borpiac elemzése, különös tekintettel a magyar borok export lehetőségeire
: Báhidszki Réka
: Báhidszki Réka
Hasonló tételek
-
Ételek és borok harmóniája a Sauska pincészeten keresztül
: Vajas Dorottya -
A borok és ételek harmóniája az IKON Restaurant & Lounge példáján bemutatva
: Szalontai Lilla -
A borok megjelenése a Kékes étterem itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bakos Bence -
A borok megjelenése Fricska Gastropub itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Chrenkó Noémi -
A borok megjelenése KIOSK Budapest itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bende Kristóf