A fenntartható kisvállalkozások bemutatása a vendéglátásban az Artizán Budapest példáján keresztül
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | fenntarthatóság jövedelmezőség kis- és középvállalkozás - KKV marketing vendéglátóipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26117 |
Kivonat: | Szakdolgozatomban szeretném bemutatni a fenntarthatóságot a vendéglátásban és felhívni a figyelmet a téma fontosságára. Az elmúlt években lehetőségem volt az Artizán Budapest alkalmazottjaként tapasztalatot szerezni, és ezalatt az idő alatt egy átfogó képet is kapni a fenntartható vendéglátásról a gyakorlatban, ezért a téma bemutatásához ezt a vállalkozást hívom segítségül. Az Artizán Budapest egy olyan budapesti vendéglátó egység, amely a fenntarthatóság és a környezetvédelem képviseletében abszolút élen jár. Remélem dolgozatom olvasói körében sikereket könyvelhetek el a fenntartható életmód terjesztését illetően. |
---|