A karibi gasztronómia és ismertsége hazánkban
Elmentve itt :
Szerző: | Lobenwein Klaudia Enikő |
---|---|
További közreműködők: | Hidvégi Hedvig |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Karib-térség gasztronómia gasztrotörténet gyarmatosítók étkezési kultúra |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26175 |
Hasonló tételek
A portugál gasztronómia és ismertsége hazánkban
: Takács Kíra
: Takács Kíra
A fine dining ismertsége és elterjedése hazánkban
: Duray András
: Duray András
Az olasz gasztronómia vizsgálata és megjelenése hazánkban
: Rádi József
: Rádi József
A Pizza Palazzo étterem és az olasz gasztronómia kedveltsége hazánkban
: Kiss Eszter
: Kiss Eszter
A "Gyulai" márka ismertsége, vásárlási szokások
: Barna Enikő
: Barna Enikő
Az olasz gasztronómia és a nápolyi pizza kedveltségének vizsgálata hazánkban a Neapolis pizzéria kínálatán keresztül
: Gáll Ivett
: Gáll Ivett
Katalán gasztronómia
: Szabó Diána Lilla
: Szabó Diána Lilla
Roma gasztronómia
: Sárközy Cecilia
: Sárközy Cecilia
Nemzetközi gasztronómia
: Dudaskó Boróka
: Dudaskó Boróka
A LIDL saját márkás termékeinek ismertsége és kedveltsége
: Zoboki Márk
: Zoboki Márk
Székelyföld – Kovászna megye – gyógyturisztikai forrásai, és ismertsége külföldön
: Vincze Zsuzsanna Réka
: Vincze Zsuzsanna Réka
A zsidó gasztronómia
: Havas Dr. Piroska
: Havas Dr. Piroska
Gasztronómia utazás Erdélyben
: Balló Ildikó
: Balló Ildikó
Zsidó gasztronómia Budapesten
: Molnár Fanni
: Molnár Fanni
Spanyol gasztronómia Budapesten
: Kocsis Bernadett
: Kocsis Bernadett
AZ SSC szektor ismertsége a Z generáció körében
: Bosnyák Mária Mónika
: Bosnyák Mária Mónika
Paul Bocuse örökségének ismertsége a magyar szakmai körökben
: Papp Luca Veronika
: Papp Luca Veronika
Ipar 4.0 megoldások ismertsége a hazai építőiparban
: Mezey Kristóf András
: Mezey Kristóf András
A mediterrán konyha népszerűsége és a mediterrán diéta ismertsége
: Wellmann Borbála
: Wellmann Borbála
A FinTech vállalkozások piaci helyzete és szolgáltatásaik ismertsége
: Gyenge Ádám
: Gyenge Ádám
A MOLEKULÁRIS GASZTRONÓMIA ÉS A MIXOLÓGIA HATÁSA A VENDÉGLÁTÁSRA
: Berei Enikő
: Berei Enikő
Művészetek a gasztronómia világában
: Tóth Lilla Veronika
: Tóth Lilla Veronika
Gasztronómia a TikTokon
: Ovics Dana Sára
: Ovics Dana Sára
Élmény-gasztronómia Az ügyfélközpontú szolgáltatás tervezés receptje
: Oswald Réka
: Oswald Réka
A MOL Nyrt.CSR tevékenységének ismertsége a fogyasztók körében
: Zsoldos Boglárka
: Zsoldos Boglárka
A Szekszárdi és a Tokaji borvidék ismertsége idehaza és külföldön
: Gödény Viktória
: Gödény Viktória
Budapesti attrakciók ismertsége a helyiek és a fővárosba látogatók körében
: Csorba Lili
: Csorba Lili
Rendezvényszervezés és a gasztronómia összefonódása
: Kuti Zsófia
: Kuti Zsófia
Az „Alföldi Garabonciás Kft.” tejtermékek ismertsége és a fogyasztói vélemény.
: Hordós Rajmund
: Hordós Rajmund
Kultúraközvetítés és közösségszervezés a nigériai egyetemistákkal hazánkban
: Pálfi Enikő
: Pálfi Enikő
Bor gasztronómia, kiemelten Szigligeten és Szent György-hegyen
: Kazacsay László
: Kazacsay László
Az influencerek, mint új kommunikációs eszköz ismertsége a fogyasztók körében
: Kalauz Ingrid
: Kalauz Ingrid
A francia gasztronómia részletes bemutatása
: Hamarák István
: Hamarák István
A szuvid technológia ismertsége és alkalmazása a zöldségpárlatokban érlelt szürkemarha hátszínnél
: Tani Vivien
: Tani Vivien
A magyar gasztronómia múltja és jelene
: Tupi Adél
: Tupi Adél
A magyar gasztronómia jelene és jövője
: Pacsai Martin Benjamin
: Pacsai Martin Benjamin
A magyar gasztronómia jelene és jelenléte
: Paizs Dávid
: Paizs Dávid
Vadászat és a magyar gasztronómia kapcsolata
: De Negri Adriano
: De Negri Adriano
Történelmi emlékhelyek és történelmi gasztronómia Magyarországon
: Fenyvesi Berta
: Fenyvesi Berta
A toszkán borok megítélése és a régió borturizmusának ismertsége a magyarok körében
: Pesti Botond
: Pesti Botond
Hasonló tételek
-
A portugál gasztronómia és ismertsége hazánkban
: Takács Kíra -
A fine dining ismertsége és elterjedése hazánkban
: Duray András -
Az olasz gasztronómia vizsgálata és megjelenése hazánkban
: Rádi József -
A Pizza Palazzo étterem és az olasz gasztronómia kedveltsége hazánkban
: Kiss Eszter -
A "Gyulai" márka ismertsége, vásárlási szokások
: Barna Enikő