Fenntarthatóság a vendéglátásban, a Hilton Budapest Szálloda példáján keresztül

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Eged Zsolt
További közreműködők: Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:fenntartható fejlődés
fenntarthatóság
környezetterhelés csökkentése
környezetvédelem
vendéglátás történet
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/26180

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg26180
005 20200918135500.0
008 200813suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Eged Zsolt 
245 1 0 |a Fenntarthatóság a vendéglátásban, a Hilton Budapest Szálloda példáján keresztül  |c Eged Zsolt  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A fenntarthatóság hatása egyre inkább kezd részévé válni az életünknek. Manapság egy komoly felelősségteljesen működő cég nem engedheti meg magának, hogy ne érvényesítsen a munkahelyen különböző fenntarthatósági szempontokat és tulajdonképpen nem is létezhet ezzel kapcsolatos stratégiák nélkül. A gazdasági és üzleti világban nagy szükség van arra, hogy tisztában legyünk a fenntarthatósági folyamatokkal és tendenciákkal, hogy optimális lehetőséget teremtsünk a jelen és a jövőbeli szükségleteink kielégítésére. 
695 |a fenntartható fejlődés 
695 |a fenntarthatóság 
695 |a környezetterhelés csökkentése 
695 |a környezetvédelem 
695 |a vendéglátás történet 
700 1 |a Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26180/1/Szakdolgozat%20%202020%20Eged%20Zsolt%20F7BUD9.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26180/2/K%C3%A9rd%C5%91%C3%ADv.pdf  |z Dokumentum-elérés