A Budapesti Carmel Glatt Kosher Étterem Működése- Zsidó Étkezési Szokások

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Albert Szabina Gabriella
További közreműködők: Nagy Mihály
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:kóser
vallás
zsidóság
zsidó vallás
étkezési kultúra
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/26186

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg26186
005 20200908131324.0
008 200813suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Albert Szabina Gabriella 
245 1 2 |a A Budapesti Carmel Glatt Kosher Étterem Működése- Zsidó Étkezési Szokások  |c Albert Szabina Gabriella  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A Budapesti Carmel Glatt kosher Étterem Működése- Zsidó Étkezési SzokásokProjektmunkám során bemutattam az alapvető zsidó étkezési szokásokat és a kóserság szabályait, majd egy SWOT analízis keretein belül elemeztem a Carmel Glatt Kóser éttermet, működését és a hozzá tartozó "tejes" éttermet. 
695 |a kóser 
695 |a vallás 
695 |a zsidóság 
695 |a zsidó vallás 
695 |a étkezési kultúra 
700 1 |a Nagy Mihály  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26186/1/projektmunka.pdf  |z Dokumentum-elérés