A Budapesti Carmel Glatt Kosher Étterem Működése- Zsidó Étkezési Szokások
Elmentve itt :
Szerző: | Albert Szabina Gabriella |
---|---|
További közreműködők: | Nagy Mihály |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | kóser vallás zsidóság zsidó vallás étkezési kultúra |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26186 |
Hasonló tételek
A kóser konyha és a zsidó vallás étkezési szokásai A Carmel étterem és a Hanna Garden étterem kínálatának elemzése
: Németh Attila Nemere
: Németh Attila Nemere
BUDAPESTI ZSIDÓ ÖRÖKSÉGEK TURISZTIKAI POTENCIÁLJA
: Csapó Nikoletta Éva
: Csapó Nikoletta Éva
Zsidó és keresztény ételkészítési és étkezési szabályok napjaink élelmiszerbiztonsága és közegészségügye tükrében
: Sziládi Márton Péter
: Sziládi Márton Péter
Zsidó Közösségszervezés
: Ligeti Blanka Judit
: Ligeti Blanka Judit
A budapesti zsidó gasztronómia irányvonalainak bemutatása és hatásuk vizsgálata az azokat képviselő éttermek működésére három étterem összehasonlító elemzésén keresztül
: Juhos Fanni Hanna
: Juhos Fanni Hanna
A zsidó gasztronómia
: Havas Dr. Piroska
: Havas Dr. Piroska
Mediterrán konyhák, étkezési szokások és megjelenésük a magyar vendéglátásban
: Kiss Ádám
: Kiss Ádám
Zsidó gasztronómiai hagyományőrzés
: Szorgalmatos Dorottya
: Szorgalmatos Dorottya
Zsidó gasztronómia Budapesten
: Molnár Fanni
: Molnár Fanni
Étkezési szokások összehasonlítása nemzetközi szinten- Egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?
: Varga Nikolett
: Varga Nikolett
Zsidó vallási turizmus Bodrogkeresztúrban
: Zaszlavik Alexandra Judit
: Zaszlavik Alexandra Judit
Lannathai étkezési szokások és a thaiföldi ételek térhódítása a hazai piacon
: Incefi Réka
: Incefi Réka
A német gasztronómia bemutatás A német konyha és étkezési szokások ismertetése
: Lakatos Tícia Izabella
: Lakatos Tícia Izabella
A zsidó és az iszlám vallás gasztronómiája, és megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Tóth-Heyn Luca
: Tóth-Heyn Luca
Az iszlám és a zsidó kultúra konyhája Budapesten
: Kósa Gabriella
Megjelent: (2015)
: Kósa Gabriella
Megjelent: (2015)
A vegetáriánus/vegán éttermek helye a budapesti piacon
: Albert Szabina Gabriella
: Albert Szabina Gabriella
A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
: Veresné Kerepesi Adrienn
: Veresné Kerepesi Adrienn
A japán konyha, jellemző étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
: Rizmajer Eszter
: Rizmajer Eszter
Egy vidéki és egy budapesti étterem összehasonlítása
: Makai Anita
: Makai Anita
A zsidó kultúra szerepe Budapest turizmusában
: Bartha Adrienn
: Bartha Adrienn
A zsidó örökségek vonzereje Budapest turizmusában
: Mede Zsófia Róza
: Mede Zsófia Róza
Zsidó kulturális örökség Miskolcon és környékén
: Bajcsev-Dancsó Diána
: Bajcsev-Dancsó Diána
A BUDAPESTI TRATTORIA TOSCANA ÉTTEREM BEMUTATÁSA ÉS ELEMZÉSE
: Perczel Simeon
: Perczel Simeon
A kínai gasztronómia – a kínai konyha és étkezési szokások – és megjelenése a magyar vendéglátásban
: Zhang Mengna
: Zhang Mengna
Esküvői catering és étkezési szokások, trendek az elmúlt évekből és várakozások a közeljövőre nézve
: Szeredi Laura Flóra
: Szeredi Laura Flóra
A szentendrei zsidó közösség múltja és jelene
: Varga Tamás
: Varga Tamás
Az Arany Kaviár étterem működése általánosan és a világjárvány alatt
: Farkas Tünde
: Farkas Tünde
A zsidóság ünnepei és étkezési szokásai
: Faith Balázs
: Faith Balázs
Különleges étkezési igényeknek megfelelő fagylaltok sokszínűsége
: László Fruzsina
: László Fruzsina
Háztartáson kívüli étkezési szokások és ebből adódó marketing lehetőségek vizsgálata, különös tekintettel a hallgatók célcsoportjára
: Székely Orsolya
: Székely Orsolya
A zsidó gasztronómia bemutatása a Rosenstein Vendéglőn keresztül
: Tóth Péter
: Tóth Péter
A zsidó felekezeti oktatás egyedisége a kezdetektől napjainkig
: Vetró Richárd
: Vetró Richárd
A magyar egyetemi/főiskolai hallgatók étkezési szokásainak vizsgálata A súlycsökkentő diéták hatása az étkezési szokásokra
: Szabó Ádám
: Szabó Ádám
A zsidó vallási közösségek online jelenléte a covid alatt
: Bálint Bianka
: Bálint Bianka
A zsidó vallási közösségek online jelenléte a Covid alatt
: Bálint Bianka
: Bálint Bianka
Kiskakukk étterem, mint magyar tradicionális vendéglátóegység működése, piaci pozíciója és gazdálkodásának elemzése
: Vig Dávid
: Vig Dávid
A Covid19 hatása a gyorséttermi étkezési szokásokra
: Balla Tamás
: Balla Tamás
A közösségi média szerepe az étkezési zavarok kialakulásában
: Kirizs Nóra
: Kirizs Nóra
Olasz - Magyar borfogyasztási szokások és pincészetek működése
: Suhayda Ákos
: Suhayda Ákos
A "Z"generáció étkezési szokásai a dél-alföldi régióban
: Gyetvainé Lakatos Melinda
: Gyetvainé Lakatos Melinda
Hasonló tételek
-
A kóser konyha és a zsidó vallás étkezési szokásai A Carmel étterem és a Hanna Garden étterem kínálatának elemzése
: Németh Attila Nemere -
BUDAPESTI ZSIDÓ ÖRÖKSÉGEK TURISZTIKAI POTENCIÁLJA
: Csapó Nikoletta Éva -
Zsidó és keresztény ételkészítési és étkezési szabályok napjaink élelmiszerbiztonsága és közegészségügye tükrében
: Sziládi Márton Péter -
Zsidó Közösségszervezés
: Ligeti Blanka Judit -
A budapesti zsidó gasztronómia irányvonalainak bemutatása és hatásuk vizsgálata az azokat képviselő éttermek működésére három étterem összehasonlító elemzésén keresztül
: Juhos Fanni Hanna