A turizmus és a vendéglátás kapcsolata a Sir Lancelot Lovagi Étterem példáján keresztül
Elmentve itt :
Szerző: | Angyal Réka |
---|---|
További közreműködők: | Schultz Éva |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Sir Lancelot Lovagi Étterem gasztronómia gasztroturizmus turizmus élmény |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26188 |
Hasonló tételek
Tematikus éttermek elterjedése a Sir Lancelot étteremre levetítve
: Borza Balázs
: Borza Balázs
A lovagi torna hatása Sümeg imázsára
: Kiss Luca Kata
: Kiss Luca Kata
A vendéglátás fő folyamatai és azok bemutatása egy önkiszolgáló étterem, a Dunakeszi BurgerKing étterem példáján keresztül
: Szentesi Marcell
: Szentesi Marcell
A turizmus és vendéglátás szereplőinek kapcsolata a médiával
: Papp Dávid
: Papp Dávid
A közösségi média szerepe a vendéglátás-marketingben napjainkban, a The Bigfish étterem példáján keresztül
: Oláh Kitti Vivien
: Oláh Kitti Vivien
A falusi turizmus és a vendéglátás kapcsolata Regöly községben
: Tóth Veronika
: Tóth Veronika
Franchise rendszer bemutatása a turizmus-vendéglátás szektorban a Subway gyorsétteremlánc példáján keresztül
: Heleszta Nikolett Norina
: Heleszta Nikolett Norina
A szezonális turizmus és vendéglátás vizsgálata a Dunakanyarban Vác és Zebegény példáján keresztül
: Csánki Eszter
: Csánki Eszter
A turizmus/ vendéglátás/ szállodaipar területén való továbbtanulás motivációi
: Birkás Réka
: Birkás Réka
A vendéglátás lehetséges fejlődési irányainak azonosítása a koronavírust követően, a Laurel Étterem esetén keresztül
: Kiss Zoltán
: Kiss Zoltán
Nők helyzete a turizmus-vendéglátás ágazatban
: Tőzsér Hanna
: Tőzsér Hanna
Turizmus és vendéglátás a Covid járvány idején
: Juhász Bálint
: Juhász Bálint
A jazz szerepe az étterem kiválasztásában a Ladó Café étterem példáján keresztül bemutatva (esettanulmány)
: Lóth Viktória
: Lóth Viktória
Extrém sport és a turizmus kapcsolata az XCO példáján keresztül
: Komoróczy Laura Petronella
: Komoróczy Laura Petronella
Falusi turizmus és vendéglátás fejlesztés, Hétház Egyesület
: Zsom János
: Zsom János
Ételallergiák és -intoleranciák megjelenése a turizmus-vendéglátás világában
: Kiss Ninetta
: Kiss Ninetta
A fenntartható fejlődési célok és a vendéglátás kapcsolata
: Papp Linett
: Papp Linett
Budapesti vendéglátás marketing az Evidens Bistro példáján keresztül
: Tóth Lilla Emese
: Tóth Lilla Emese
A turizmus-vendéglátás közép- és felsőfokú oktatásának jellemzői és kapcsolata, a szakmai gyakorlat szerepe és piaci jelentősége
: Szántó Péter
: Szántó Péter
Vezetői problémák és ideális vezetés a turizmus-vendéglátás területén
: Tátrai Gabriella
: Tátrai Gabriella
Turizmus és biztonság kapcsolata Magyarországon
: Fórizs Réka Judit
: Fórizs Réka Judit
A rendezvényszervezés gyakorlata a Gundel étterem példáján
: Piróth Sándor
: Piróth Sándor
Éttermi szolgáltatások minőségének vizsgálata az Old Negresco étterem példáján keresztül
: Buhai Annamária
: Buhai Annamária
Munkamorál a diákfoglalkoztatás körében a turizmus-vendéglátás területén működő vállalkozásoknál
: Hanák Aliz
: Hanák Aliz
A Covid-19 járvány hatásai a hazai turizmus vendéglátás munkaerőpiacára.
: Vermes Fanni
: Vermes Fanni
Vendéglátás marketing vizsgálata a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő Kft. példáján keresztül
: Sárosi Bence Botond
: Sárosi Bence Botond
Egészséges étterem megvalósíthatósága Budapesten
: Bartóki Réka
: Bartóki Réka
Rendezvények és a gasztronómia kapcsolata a Donautica Étterem & Hotel****Superior szemszögéből
: Varga Dóra
: Varga Dóra
A szállodai vendéglátás tevékenységének bemutatása a Petneházy Club Hotel példáján keresztül
: Gnandt Tamás István
: Gnandt Tamás István
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Burger King példáján keresztül
: Kisiván Milán
: Kisiván Milán
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Könyvtár Büfé példáján keresztül
: Páldi Petra
: Páldi Petra
Sísport és Turizmus kapcsolata
: Molnár Dávid
: Molnár Dávid
Termőföldtől az asztalig- avagy az étterem és a helyi termelők kapcsolata
: Kiss Bianka
: Kiss Bianka
Ökoszorongás és a turizmus kapcsolata
: Kámán Eszter
: Kámán Eszter
A turizmus-vendéglátás területén dolgozók motivációi a Magyarországról történő kivándorlás során
: Bernyiscsek Fruzsina
: Bernyiscsek Fruzsina
A Zsolnay Negyed, mint Kulturális Központ kapcsolata a Zsolnay Étterem és Kávéházzal
: Dankó Richárd
: Dankó Richárd
Német és francia nemzetköziesítési gyakorlatok a KVIK Turizmus-Vendéglátás Szaknyelvi Intézeti Tanszékén
: Nagy Rita, et al.
Megjelent: (2017)
: Nagy Rita, et al.
Megjelent: (2017)
Vendéglátás-etika az elméletben és a gyakorlatban (a Mercure City Center példáján keresztül)
: Izing Orsolya
: Izing Orsolya
A globalizáció és a turizmus kapcsolata
: Rácz Erika
: Rácz Erika
A terrorizmus és a turizmus kapcsolata
: Csáki Zsófia
: Csáki Zsófia
Hasonló tételek
-
Tematikus éttermek elterjedése a Sir Lancelot étteremre levetítve
: Borza Balázs -
A lovagi torna hatása Sümeg imázsára
: Kiss Luca Kata -
A vendéglátás fő folyamatai és azok bemutatása egy önkiszolgáló étterem, a Dunakeszi BurgerKing étterem példáján keresztül
: Szentesi Marcell -
A turizmus és vendéglátás szereplőinek kapcsolata a médiával
: Papp Dávid -
A közösségi média szerepe a vendéglátás-marketingben napjainkban, a The Bigfish étterem példáján keresztül
: Oláh Kitti Vivien