A ****szállodák éttermeinek felkészültsége a speciális étrendet igénylő vendégek fogadására
Saved in:
Main Author: | Megyesi Nytia Iloann |
---|---|
Other Authors: | Gundel Dr. János |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Felkészültség egészséges táplálkozás egészségmegőrzés táplálkozás Étel allergiák |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26202 |
Similar Items
Budapest és a budapestiek felkészültsége külföldi vendégek fogadására
: Csörsz Lili
: Csörsz Lili
Speciális étrendet követők fogyasztási szokásai Magyarországon
: Ditrich Nóra
: Ditrich Nóra
Speciális étrendet folytató fogyasztók szokásainak vizsgálata
: Sztán-Kovács Bernadett
: Sztán-Kovács Bernadett
A hűtést igénylő gyógyszerek légi fuvarozása
: Dosztán Roland
: Dosztán Roland
Hűtést igénylő áruk közúton történő fuvarozása
: Takács Máté
: Takács Máté
Különleges Szabályozást Igénylő Küldemények Közlekedtetése Vasúton
: Kiss János Pál
: Kiss János Pál
A mentes étrendet követő fogyasztók helyzete Vácon
: Pankovics Gréta Fanni
: Pankovics Gréta Fanni
Hűtést igénylő áru, közúton történő szállítmányozásának bemutatása
: Bálizs Bence
: Bálizs Bence
Hogyan tehető egy vállalkozás nyitottá az innováció fogadására?
: Feskó Tiborné
: Feskó Tiborné
Biogazdálkodás, bio alapanyagok felhasználásának összehasonlítása, Budapest vezető éttermeinek példáján keresztül
: Kovács Richárd
: Kovács Richárd
A szállodairányítási szoftverek hatásai, lehetőségei és korlátai a szállodák és vendégek szemszögéből
: Orbán Krisztina
: Orbán Krisztina
Budapesti rövidtávú lakáskiadás piaca a szállodák és a vendégek véleményének megítélése alapján
: Zaveczky Melinda
: Zaveczky Melinda
Ipar 4.0 felkészültség Magyarországon
: Beretzky Júlia
: Beretzky Júlia
Vendégelégedettség és visszatérő vendégek
: Tomis Eszter
: Tomis Eszter
Vállalkozások részvételének lehetőségei és feltételei a különleges biztonsági intézkedést igénylő közbeszerzésekben
: Németh János
: Németh János
Intézményi felkészülés a Strukturális Alapok fogadására, a közreműködő szervezetek kiemelt szerepének vizsgálata
: Czintos Orsolya
: Czintos Orsolya
A turisztikai szolgáltatók felkészültsége az időseknek szóló kínálatra
: Bathó Károly Zsolt
: Bathó Károly Zsolt
A gyógyszállók felkészültsége az elöregedő társadalom okozta változásokra
: Salamon Anita
: Salamon Anita
A vendégek lojalitásának megőrzése érzelmi kötődéssel
: Pekola Máté
: Pekola Máté
A turisztikai szolgáltatók felkészültsége az idősek utazásaiban. A kínálat elemzése
: Fekete András
: Fekete András
A hallgatók pénzügyi és számviteli felkészültsége a magyar gazdasági felsőoktatásban
: Budai Eleonóra, et al.
Published: (2023)
: Budai Eleonóra, et al.
Published: (2023)
Street Food kultúra világszintű vizsgálata különös tekintettel Ázsia és Magyarország éttermeinek, elérhető alapanyagainak és aktuális trendjeinek viszonylatában
: Demeter Anikó
: Demeter Anikó
A szállodai vendégek lojalitásának elérése érzelmi kötődéssel
: Toldi Nóra
: Toldi Nóra
Folyadékfogyasztás különböző országokból érkező szálloda vendégek körében
: Jávor Lili
: Jávor Lili
Generációváltás tudatosan a családi vállalkozásokban. Az utód felkészültsége a családi vállalkozás átvételére.
: Kiss Martin Wendel
: Kiss Martin Wendel
Generációváltás tudatosan a családi vállalkozásokban. Az utód felkészültsége a családi vállalkozás átvételére.
: Kasnyik Sára
: Kasnyik Sára
Generációváltás tudatosan a családi vállalkozásokban. Az utód felkészültsége a családi vállalkozás átvételére
: Kurdi Rebeka
: Kurdi Rebeka
Egyéni cseh vendégek beutaztatása Magyarországra és annak marketingje
: Pénzes Melinda
: Pénzes Melinda
Reformtörekvések a magyar közigazgatásban, az európai uniós források fogadására képes intézményrendszer kiépítése és az e-kormányzásban rejlő lehetőségek
: Harcsa Henrietta
: Harcsa Henrietta
A külföldi és a magyar vendégek spa használati szokásainak összehasonlítása
: Lévay Dóra
: Lévay Dóra
A különleges diétán élő vendégek igényeinek megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Molnár Emese
: Molnár Emese
Az ételallergia és -intolerancia kezelése a vendéglátásban - a vendégek tapasztalatai alapján
: Beck Édua
: Beck Édua
Tematikus szállodák
: Hendrik Viktória
: Hendrik Viktória
Környezetbarát szállodák
: Czinege Lilian
: Czinege Lilian
A kicsik a nagyok? avagy Magyarország felkészültsége az európai uniós csatlakozásra a kis- és középvállalkozások tükrében
: Vankóné Piri Katalin
: Vankóné Piri Katalin
Különleges felszolgálási módok elfogadása és megítélése vendégek és jövőbeli szakemberek körében
: Zólyomi Benjámin
: Zólyomi Benjámin
Szállodai vendégek és dolgozók ösztönzésmenedzsmentje három budapesti luxus szálloda példáján keresztül
: But-Pálfi Brigitta
: But-Pálfi Brigitta
A képes illusztráció és a vendégek étlapról történő választása közötti összefüggések vizsgálata
: Nagy Vanessza
: Nagy Vanessza
A házi kedvencekkel rendelkező fogyasztók/vendégek/turisták viselkedési attitűdjeinek vizsgálata a turizmusban
: Nagy Laura
: Nagy Laura
Láncügyletek speciális kérdései
: Szakál Henrietta
Published: (2013)
: Szakál Henrietta
Published: (2013)
Similar Items
-
Budapest és a budapestiek felkészültsége külföldi vendégek fogadására
: Csörsz Lili -
Speciális étrendet követők fogyasztási szokásai Magyarországon
: Ditrich Nóra -
Speciális étrendet folytató fogyasztók szokásainak vizsgálata
: Sztán-Kovács Bernadett -
A hűtést igénylő gyógyszerek légi fuvarozása
: Dosztán Roland -
Hűtést igénylő áruk közúton történő fuvarozása
: Takács Máté