A USP jelentősége a specialty kávézók piacán a Kontakt kávézó példáján keresztül
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Kontakt kávézó SWOT-elemzés USP fogyasztási statisztika kávé kávéfogyasztás kávézó marketing specialty kávé vendéglátás újhullám |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26203 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg26203 | ||
| 005 | 20200918120740.0 | ||
| 008 | 200813suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Randjelovic Ivan | |
| 245 | 1 | 2 | |a A USP jelentősége a specialty kávézók piacán a Kontakt kávézó példáján keresztül |c Randjelovic Ivan |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A második ezredforduló környékén elindult egy újabb „kávéforradalom”, az „újhullám” mely az új millennium második évtizedének elejére jutott el Magyarországra, jelentős változásokat hozva a kávéfogyasztás piacára. A csökkenő ütemű kávéfogyasztási trendet a specialty kávézók nagyobb számú megjelenése fordította meg 2013-ban, mely így napjainkra újra elérte a 2008-as gazdasági válság előtti szintjét (2,7 kg/fő/év). 2018-ban rekordszámú (18 db) specialty kávézó nyílt meg Budapesten, ami kiválóan példázza a fogyasztók minőségi kávé iránti egyre növekvő igényét. | |
| 695 | |a Kontakt kávézó | ||
| 695 | |a SWOT-elemzés | ||
| 695 | |a USP | ||
| 695 | |a fogyasztási statisztika | ||
| 695 | |a kávé | ||
| 695 | |a kávéfogyasztás | ||
| 695 | |a kávézó | ||
| 695 | |a marketing | ||
| 695 | |a specialty kávé | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 695 | |a újhullám | ||
| 700 | 1 | |a Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26203/1/Szakdolgozat_Randjelovic_Ivan.pdf |z Dokumentum-elérés |