Kenyérfajták választéka és fogyasztási szokásainak vizsgálata a hazai lakosság körében
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | hazai lakosság kenyér kenyérfogyasztási szokások kovász pékség |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26211 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg26211 | ||
005 | 20200824095705.0 | ||
008 | 200813suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Hellenpárt Gergő | |
245 | 1 | 0 | |a Kenyérfajták választéka és fogyasztási szokásainak vizsgálata a hazai lakosság körében |c Hellenpárt Gergő |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Kutatásomban utánajártam a hazai lakosság kenyérfogyasztási szokásainak. Ezzel a témával kapcsolatos kérdőívemre közel négyszáz válasz érkezett, melyek segítségével átfogó képet kaptam a témáról. Hazánkban jelenleg háttérbe szorult a fehérkenyér fogyasztás, és egyre népszerűbbek a teljes kiőrlésű és barna változatok, valamint megemelkedett a pékáru iránti kereslet is. Utánajártam, mennyien ismerik a kovászos kenyérsütés módszerét, illetve alkalmazzák azt. A kovász témakörét is körüljártam, mint lehetséges megoldást a gluténérzékenyek számára. Ezen felül alkalmam nyílt két interjút készíteni kovászos pékekkel, akik bevezettek a jelenlegi pékipar titkaiba. | |
695 | |a hazai lakosság | ||
695 | |a kenyér | ||
695 | |a kenyérfogyasztási szokások | ||
695 | |a kovász | ||
695 | |a pékség | ||
700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26211/1/Szakdolgozat%20Hellenp%C3%A1rt%20Gerg%C5%91_04.22._%20Keny%C3%A9rfajt%C3%A1k%20v%C3%A1laszt%C3%A9ka%20%C3%A9s%20fogyaszt%C3%A1si%20szok%C3%A1sainak%20vizsg%C3%A1lata%20a%20hazai%20lakoss%C3%A1g%20k%C3%B6r%C3%A9ben-converted.pdf |z Dokumentum-elérés |