A japán zöld tea és növekvő népszerűsége a gasztronómiában
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | egészségmegőrzés statisztikai adatok tea kultúra trendkutatás zöld tea |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26266 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg26266 | ||
| 005 | 20200918115309.0 | ||
| 008 | 200813suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Csernyus Anna | |
| 245 | 1 | 2 | |a A japán zöld tea és növekvő népszerűsége a gasztronómiában |c Csernyus Anna |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Szakdolgozatomban bemutatom a matcha és egyéb japán teák előállítását, eredeti feljasználását majd áttérek az elterjedésének a kutatására a gasztronómiában. Mind vendéglátós mind fogyasztó oldalról megvizsgálnám a jelenség okát, van-e köze ennek a zöld tea koncentráltan jelenelévő egészségre gyakorolt pozitív hatásához vagy csak a trend követés okozza a növekvő popularitást. | |
| 695 | |a egészségmegőrzés | ||
| 695 | |a statisztikai adatok | ||
| 695 | |a tea kultúra | ||
| 695 | |a trendkutatás | ||
| 695 | |a zöld tea | ||
| 700 | 1 | |a Magyarné Dr. Horváth Kinga |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26266/1/Szakdolgozat_Cs_A_v%C3%A9gleges.pdf |z Dokumentum-elérés |