Ételeredetű megbetegedések alakulása Magyarországon

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Vasvári Klaudia
További közreműködők: Magyarné Dr. Horváth Kinga
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:megelőzés
élelmiszer-fertőzés
élelmiszer-mérgezés
élelmiszerbiztonság
élelmiszer eredetű megbetegedés
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/26327

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg26327
005 20200911135239.0
008 200821suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Vasvári Klaudia 
245 1 0 |a Ételeredetű megbetegedések alakulása Magyarországon  |c Vasvári Klaudia  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Szakdolgozatom témájaként az élelmiszer eredetű megbetegedéseket választottam, mert úgy gondolom, hogy ez a téma nem csak a vendéglátásban, de a mindennapjainkban is egyaránt nagy odafigyelést igényel. Dolgozatomban kitérek az élelmiszer-mérgezést és élelmiszer-fertőzést okozó baktériumokra, valamint a magyarországi helyzetre. 
695 |a megelőzés 
695 |a élelmiszer-fertőzés 
695 |a élelmiszer-mérgezés 
695 |a élelmiszerbiztonság 
695 |a élelmiszer eredetű megbetegedés 
700 1 |a Magyarné Dr. Horváth Kinga  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26327/1/Szakdolgozat.pdf  |z Dokumentum-elérés