A borok megjelenése a Bistro Fine itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Földes Anna
További közreműködők: Dr. Lenkovics Dr. Beatrix
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:bor
borászat
magyarországi borvidékek
vendéglátás
étterem
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/26331

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg26331
005 20200908154915.0
008 200821suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Földes Anna 
245 1 2 |a A borok megjelenése a Bistro Fine itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása  |c Földes Anna  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Projektmunkám megírása során arra törekedtem, hogy egy átfogó képet tudjak a végére nyújtani az étterem borairól. Ehhez először visszamentem a kezdetekhez és ismertettem magát a bor történelmi eredetét, majd azt, hogy melyek azok a tényezők, amik hatással vannak egy bor minőségére. Véleményem szerint az emberek nagy része még mindig nem a tudatos borfogyasztók közé tartozik, azonban ez a közeljövőben változhat, ugyanis egyre közismertebbek a bor mértékkel való fogyasztásának jótékony hatásai az emberi szervezetre. Az elmúlt évtizedek erőfeszítései nem voltak hiába valók, úgy gondolom, hogy a szőlészetek és borászatok mára már biztos kezekben vannak, a borászok birtokában van a szakmai tudás és a megfelelő technikai háttér ahhoz, hogy minőségi szőlőket termesszenek és olyan borokat állítsanak elő, melyek külföldi viszonylatban is helyt tudnak állni. 
695 |a bor 
695 |a borászat 
695 |a magyarországi borvidékek 
695 |a vendéglátás 
695 |a étterem 
700 1 |a Dr. Lenkovics Dr. Beatrix  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26331/1/Projektmunka_F%C3%B6ldes%20Anna.pdf  |z Dokumentum-elérés