Élelmiszer eredetű megbetegedések megelőzése az online éttermi kiszállítás során A koronavírus járvány hatása az éttermek működésére
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | elektronikus vásárlás fertőzések koronavírus online vásárlás élelmezés-biztonság étkeztetés étterem |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26332 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg26332 | ||
005 | 20200911132323.0 | ||
008 | 200821suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Radván Katalin Klára | |
245 | 1 | 0 | |a Élelmiszer eredetű megbetegedések megelőzése az online éttermi kiszállítás során A koronavírus járvány hatása az éttermek működésére |c Radván Katalin Klára |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Dolgozatomban a 2020-as koronavírus járvány okozta változásokat írtam le,hogyan érintette ez az éttermeket, hogyan álltak át sokan az ételkiszállításra, ez milyen követelményeket vont maga után. | |
695 | |a elektronikus vásárlás | ||
695 | |a fertőzések | ||
695 | |a koronavírus | ||
695 | |a online vásárlás | ||
695 | |a élelmezés-biztonság | ||
695 | |a étkeztetés | ||
695 | |a étterem | ||
700 | 1 | |a Magyarné Dr. Horváth Kinga |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26332/1/Radv%C3%A1n%20Katalin%20Kl%C3%A1ra%20QBCTO7%20-%20Szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |