Élelmiszer eredetű megbetegedések megelőzése az online éttermi kiszállítás során A koronavírus járvány hatása az éttermek működésére
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | elektronikus vásárlás fertőzések koronavírus online vásárlás élelmezés-biztonság étkeztetés étterem |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26332 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg26332 | ||
| 005 | 20200911132323.0 | ||
| 008 | 200821suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Radván Katalin Klára | |
| 245 | 1 | 0 | |a Élelmiszer eredetű megbetegedések megelőzése az online éttermi kiszállítás során A koronavírus járvány hatása az éttermek működésére |c Radván Katalin Klára |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Dolgozatomban a 2020-as koronavírus járvány okozta változásokat írtam le,hogyan érintette ez az éttermeket, hogyan álltak át sokan az ételkiszállításra, ez milyen követelményeket vont maga után. | |
| 695 | |a elektronikus vásárlás | ||
| 695 | |a fertőzések | ||
| 695 | |a koronavírus | ||
| 695 | |a online vásárlás | ||
| 695 | |a élelmezés-biztonság | ||
| 695 | |a étkeztetés | ||
| 695 | |a étterem | ||
| 700 | 1 | |a Magyarné Dr. Horváth Kinga |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26332/1/Radv%C3%A1n%20Katalin%20Kl%C3%A1ra%20QBCTO7%20-%20Szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |