Értékteremtés a vendéglátásban egy családi vállalkozás példáján keresztül - A vendéglátás kulturális hatásai és értékteremtő munkája a társadalomban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Tompos Laura
További közreműködők: Debreceni János
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:családi vállalkozás
társadalmi hatás
vendéglátás
viselkedéskultúra
értékteremtés
étkezési kultúra
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/26357

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg26357
005 20200918120709.0
008 200821suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Tompos Laura 
245 1 0 |a Értékteremtés a vendéglátásban egy családi vállalkozás példáján keresztül - A vendéglátás kulturális hatásai és értékteremtő munkája a társadalomban  |c Tompos Laura  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Szakdolgozati témám választásának elsődleges oka, hogy bebizonyítsam mennyire fontos értéket teremteni a vendéglátásban. Fontosnak tartom, hogy a vendégek megfelelő szolgáltatással és élménnyel legyenek gazdagabbak.Munkámban kitérek hazánk jellemző vendéglátási kultúrájára, illetve a magyar szokásokra, hagyományokra, valamint annak jövőbeni hatásaira. Évszázadok alatt rengeteg változáson ment keresztül az emberek viselkedési szokásai. Bemutatnám a régi idők kultúráját, majd összehasonlítanám a mai kor társadalmi viselkedésével. Továbbá megvizsgálom egy családi vállalkozás tevékenységét. Összehasonlítok három környékbeli vállalkozást, melyek véleményem szerint értékteremtő munkát látnak el, ennek is köszönhetően, illetve a majdhogynem különböző profiljuk kialakítja szemünkben a végleges nézetet. 
695 |a családi vállalkozás 
695 |a társadalmi hatás 
695 |a vendéglátás 
695 |a viselkedéskultúra 
695 |a értékteremtés 
695 |a étkezési kultúra 
700 1 |a Debreceni János  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26357/1/Tompos_Laura_XVGN8H_Szakdolgozat.pdf  |z Dokumentum-elérés