Factors cause food waste in Executive Lounge at the Ritz- Carlton Budapest
Elmentve itt :
Szerző: | Nguyen Thi My Linh |
---|---|
További közreműködők: | Karakasné Morvay Klára |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Consumer behavior Consumer expectation Environmental influences Food waste prevention hospitality industry luxury hotel sector |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26384 |
Hasonló tételek
Food waste management at breakfast buffet – Case of The Ritz-Carlton Budapest Hotel
: Hoang Vy Quynh Anh
: Hoang Vy Quynh Anh
Perceived and applied employer branding through the example of The Ritz-Carlton, Budapest
: Nagy Bence
: Nagy Bence
Szolgáltatásminőség és vendégelégedettség mérése a Hotel Ritz-Carlton-on keresztül
: Fekete Roland Máté
: Fekete Roland Máté
Puha és kemény készségek a szállodaiparban a The Ritz-Carlton, Budapest példáján Recepciós és szobafoglalási ügyintéző készséganalízíse
: Hencz Boróka Ágnes
: Hencz Boróka Ágnes
A budapesti Ritz-Carlton és Kempinski szállodák HR tevékenységének összehasonlító elemzése
: Czibula Virág
: Czibula Virág
A munkavállalói képzés szerepe luxusszállodákban a vendégélmény szempontjából-Esettanulmány a The Ritz-Carlton, Budapest szállodában
: Balázs Hanna Dóra
: Balázs Hanna Dóra
A papírmentes adminisztráció megvalósításának lehetőségei a budapesti Ritz-Carlton Hotel példáján keresztül
: Medvigy Léna
: Medvigy Léna
Analysing food waste in the tourism sector in Budapest, Hungary
: Le Lan Phuong
: Le Lan Phuong
What factors caused a lower profitability for GE Appliances EMEA Investigating the causes of poor business performance
: Szalai Ádám
: Szalai Ádám
Food waste management in hotels Case study of the Crowne Plaza Budapest Hotel
: Polónyi Adrienn Alexandra
: Polónyi Adrienn Alexandra
Analyzing the issue of food waste in Hungary
: Popova Vera
: Popova Vera
Zero waste in the food and beverage industry
: Aguirre-Szilágyi Ignacio
: Aguirre-Szilágyi Ignacio
Food waste management in restaurants A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest
: Tran Thu Phuong
: Tran Thu Phuong
Food waste management in restaurants A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest
: Phuong Tran Thu, et al.
Megjelent: (2024)
: Phuong Tran Thu, et al.
Megjelent: (2024)
A critical analysis of waste management and the level of food waste in the hospitality industry
: Zsigri Máté
: Zsigri Máté
Examination of consumer awareness in case of food waste
: Gál Zsófia
: Gál Zsófia
Food losses and waste in the context of sustainable food systems in hotel management
: Aladzic Diana
: Aladzic Diana
Marriott Executive Apartments bemutatása
: Merbler Dóra
: Merbler Dóra
Implications of food waste management in luxury hotels A case study of InterContinental Budapest
: Várfalvi Yvett
: Várfalvi Yvett
Az InterContinental Budapest Club Lounge bemutatása és SWOT-elemzése
: Nagy Fruzsina
: Nagy Fruzsina
Food waste reduction at Budapest Business School, Faculty of International Management and Business Students vs cafeteria /
: Pascoal Iris Nyalete de Almeida
: Pascoal Iris Nyalete de Almeida
Investigating the Food Waste Management in two Chinese Restaurants
: Wang Keyan
: Wang Keyan
Execution and effects of repositioning of TV2
: Kós Gabriella
: Kós Gabriella
The functions, activities and importance of the Club Lounge in regards of Guest Relations at InterContinental Budapest
: Varga Alexandra
: Varga Alexandra
Analyzing food waste through a sample of a restaurant
: Rácz Koni
: Rácz Koni
Cloud-based marketing technologies, strategies and execution
: Mesterca Laura
: Mesterca Laura
An assessment of food loss and waste in the Hungarian agrifood supply chain Encouraging sustainable and conscious
: Rabbi Mohammad Fazle
Megjelent: (2022)
: Rabbi Mohammad Fazle
Megjelent: (2022)
Waste it or taste it… Analysis of attitude regarding food losses among Budapest boutique hotel employees and possibilities of awareness raising
: Vámos Letícia Anna
: Vámos Letícia Anna
What are the causes of the euro crisis?
: Keresztes Dóra
: Keresztes Dóra
Factors influencing unemployment rate Comparisons between Vietnam and four largest economies in Asia
: Nguyen Thi Khanh Huyen
: Nguyen Thi Khanh Huyen
Reducing plastic waste by replacing single-use plastic packaging materials with paper in the food industry
: Ditkute Kotryna
: Ditkute Kotryna
Sustainability Management in Hotels, Focusing on Food Waste Management {Case Study on Accor Hotels, Hungary}
: Ali Fadi
: Ali Fadi
Marketing strategies in the food trade – An overview of psychological factors in the Hungarian SME sector
: Kazinczy Anna
: Kazinczy Anna
A borok és ételek harmóniája az IKON Restaurant & Lounge példáján bemutatva
: Szalontai Lilla
: Szalontai Lilla
A libra lounge étterem itallapján a borok megjelenítése, a pincészetek bemutatása
: Kollár Mónika
: Kollár Mónika
A study of regenerative tourism in Sapa Vietnam
: Nguyen Thi My Linh
: Nguyen Thi My Linh
Explore the implications of food waste regulations on sample Chinese restaurants and acknowledge of sustainable management practices in China and Hungary.
: Zhao Hailun
: Zhao Hailun
Analysis of the management and execution of Youth Speak Forum from the perspective of participants, partners and organisers
: Boda Boglárka
: Boda Boglárka
Can overtourism cause a shift in destination preferences?
: Kovács Sára
: Kovács Sára
Zero-waste the new norm?
: Almási Sándor, et al.
Megjelent: (2021)
: Almási Sándor, et al.
Megjelent: (2021)
Hasonló tételek
-
Food waste management at breakfast buffet – Case of The Ritz-Carlton Budapest Hotel
: Hoang Vy Quynh Anh -
Perceived and applied employer branding through the example of The Ritz-Carlton, Budapest
: Nagy Bence -
Szolgáltatásminőség és vendégelégedettség mérése a Hotel Ritz-Carlton-on keresztül
: Fekete Roland Máté -
Puha és kemény készségek a szállodaiparban a The Ritz-Carlton, Budapest példáján Recepciós és szobafoglalási ügyintéző készséganalízíse
: Hencz Boróka Ágnes -
A budapesti Ritz-Carlton és Kempinski szállodák HR tevékenységének összehasonlító elemzése
: Czibula Virág