A kávézási kultúra különböző aspektusainak vizsgálata
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | egészség export-import innováció kávéfogyasztás marketing árképzés |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26403 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg26403 | ||
| 005 | 20200922122632.0 | ||
| 008 | 200821suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Kecseti Renáta | |
| 245 | 1 | 2 | |a A kávézási kultúra különböző aspektusainak vizsgálata |c Kecseti Renáta |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Szakdolgozatom témája a kávé kultúrája. Az első fejezetben szó lesz a különböző generációk kávézási szokásairól, különféle nézőpontok vizsgálata által. A második fejezetben bemutatásra kerül a kávéfőzők technológiai fejlődése, illetve ennek szerepe és hatása a társadalomra. A harmadik fejezetben a kávé gazdasági és marketing oldala kerül említésre, végezetül pedig az ital negatív és pozitív hatásairól lesz szó.A szakdolgozatom célja, hogy jobban megismerhessem a kávé világát, kultúráját, gazdaságát és hatását, mindezt más-más aspektusból és generációk szemszögéből. Ez a téma évek óta foglalkoztat, lényegében a szakdolgozat megírása adott okot arra, hogy részletesen a dolgok mélyére ássak. | |
| 695 | |a egészség | ||
| 695 | |a export-import | ||
| 695 | |a innováció | ||
| 695 | |a kávéfogyasztás | ||
| 695 | |a marketing | ||
| 695 | |a árképzés | ||
| 700 | 1 | |a Antalóczy Györgyné |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26403/1/A%20k%C3%A1v%C3%A9z%C3%A1si%20kult%C3%BAra%20k%C3%BCl%C3%B6nb%C3%B6z%C5%91%20aspektusainak%20vizsg%C3%A1lata.pdf |z Dokumentum-elérés |