Törzshelyek és törzsvendégek fontosságának vizsgálata éttermek esetében
Saved in:
Main Author: | Hajós Zsófia |
---|---|
Other Authors: | Debreceni János |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | fogyasztói magatartás társadalmi fejlődés vendéglátás vendéglátóipar étkezési szokás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26423 |
Similar Items
TÖRZSVENDÉGEK KONTRA KLUBTAGOK
: Molnár Nóra
: Molnár Nóra
A játékosításban rejlő lehetőségek vizsgálata éttermek esetében
: Szikora Szilvia
: Szikora Szilvia
Honlap és közösségi média-megjelenésének vizsgálata éttermek esetében
: Gunya Gréta
: Gunya Gréta
Étlap elemzés és fogyasztói igények kapcsolatának vizsgálata kecskeméti éttermek esetében
: Váradi Vivien
: Váradi Vivien
Éttermek törzsvendégkörének vizsgálata Budaörsön
: Vadas Bendegúz
: Vadas Bendegúz
A munkáltatói márkaépítés jelentőségének és fontosságának korosztály szerinti vizsgálata
: Bodor-Vincze Réka
: Bodor-Vincze Réka
Bellozzo éttermek működése
: Réffi Anna Dalma
: Réffi Anna Dalma
Fenntartható éttermek Magyarországon
: Svedics Daniella
: Svedics Daniella
Tematikus éttermek népszerűségének és működési sajátosságainak vizsgálata
: Benkő Dávid Márk
: Benkő Dávid Márk
Éttermek értékteremtése Kelet-Magyarországon
: Májer Bence
: Májer Bence
A kockázatkezelés fontosságának bemutatása egy multinacionális cégen keresztül
: Zsömbörgi Márta Judit
: Zsömbörgi Márta Judit
Szemétmentes éttermek iránti érdeklődés Magyarországon
: Néző Eszter
: Néző Eszter
Szemétmentes éttermek iránti érdeklődés Magyarországon
: Néző Eszter
: Néző Eszter
Éttermek megjelenése a social médiában
: Baráth Bianka Rubina
: Baráth Bianka Rubina
Turisztikai fogyasztási szokások és az ajándékozás fontosságának vizsgálata a Cinq Filles Budapesten keresztül
: Zsidják Réka
: Zsidják Réka
A belvárosi éttermek forgalmának növelési lehetőségei
: Ekker Dorina
: Ekker Dorina
Csúcsgasztronómia bemutatása hazai éttermek példáján keresztül
: Zelei Zsófi
: Zelei Zsófi
A vendégelégedettség fontosságának bemutatása a Radisson Blu Béke Hotelen keresztül
: Börzsei Bernadett
: Börzsei Bernadett
A nők szerepe a munkaerő-piacon A teljesítmény, társulási és hatalmi motívumok fontosságának vizsgálata
: Lukáts Krisztina
: Lukáts Krisztina
Az éttermek online marketing megoldásai és hatékonyságuk
: Polonkai Gergely
: Polonkai Gergely
Helyi termelők és az éttermek együttműködési lehetőségei
: Nagy Helga
: Nagy Helga
Éttermek digitalizációs lehetőségei Magyarországon és egy új SaaS megoldás piacképességének vizsgálata
: Kocsis Ádám
: Kocsis Ádám
COVID-19 hatása a Budapesti éttermek működésére
: Redele Dorián István
: Redele Dorián István
Ételrendelési szokások az éttermek online marketingkommunikációjának tükrében
: Hegedűs Dóra Júlia
: Hegedűs Dóra Júlia
A belső kommunikáció szerepének és fontosságának tanulmányozása egy FSSC szervezeti változásainak idején
: Kovács Alexa
: Kovács Alexa
A fenntarthatóság megvalósíthatóságának és a környezetmegőrzés fontosságának szerepe a Tátra hegyvidéki turizmusában
: Poneszová Karin
: Poneszová Karin
Ár, minőség és termék dizájn fontosságának az összehasonlítása az optikai piacon országszerte
: Varga Tícia
: Varga Tícia
"Farm- to- table" törekvések és éttermek Magyarországon, illetve Amerikában
: Borbély Éva
: Borbély Éva
A hazai Michelin-csillagos éttermek vizsgálata a rugalmas ellenállási képesség tükrében
: Ódor Tímea
: Ódor Tímea
Tematikus éttermek elterjedése a Sir Lancelot étteremre levetítve
: Borza Balázs
: Borza Balázs
Hagyományos magyar meleg tészták a budapesti éttermek kínálatában
: Antal Ádám
: Antal Ádám
A vegetáriánus/vegán éttermek helye a budapesti piacon
: Albert Szabina Gabriella
: Albert Szabina Gabriella
A szállodai rendezvények lebonyolítása a részlegek közötti kapcsolat és a gasztronómia fontosságának tükrében
: Mézes Anita Nikolett
: Mézes Anita Nikolett
Pénzügyi kontrolling rendszer kialakítása, és üzemeltetése fontosságának bemutatása egy konkrét vállalkozás példáján keresztül
: György Éva
: György Éva
A szervezeti kultúra és vezetői szerep fontosságának bemutatása az Indotek Group példáján keresztül
: Takács Krisztina
: Takács Krisztina
Minőségmenedzsment, szolgáltatásminőség és a vendégelégedettség fontosságának bemutatása a Crowne Plaza Budapest szálloda példáján keresztül
: Tormássy Laura
: Tormássy Laura
A vegán életmód, a budapesti vegán éttermek vizsgálatának tükrében
: Czigány Bianka
: Czigány Bianka
A magyaros ételek megjelenése az átlagos magyar éttermek kínálatában
: Kindlik Bianka
: Kindlik Bianka
A képzés fontosságának a bemutatása a mikro-vállalkozások, a kkv szektor és a multikon keresztül
: Földi Katalin Krisztina
: Földi Katalin Krisztina
Naya Lifestyle Clinic életmódklinika piacralépésének megvalósíthatósági tanulmánya és marketinglehetőségei az egészséges életmód fontosságának vizsgálatán keresztül
: Olexa Flóra
: Olexa Flóra
Similar Items
-
TÖRZSVENDÉGEK KONTRA KLUBTAGOK
: Molnár Nóra -
A játékosításban rejlő lehetőségek vizsgálata éttermek esetében
: Szikora Szilvia -
Honlap és közösségi média-megjelenésének vizsgálata éttermek esetében
: Gunya Gréta -
Étlap elemzés és fogyasztói igények kapcsolatának vizsgálata kecskeméti éttermek esetében
: Váradi Vivien -
Éttermek törzsvendégkörének vizsgálata Budaörsön
: Vadas Bendegúz