A gasztronómiai rendezvények lebonyolítása és szervezése a Betyár étteremben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Jovon Dominik
További közreműködők: Nagy Mihály
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:SWOT-elemzés
gasztronómia
rendezvény
rendezvényszervezés
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/26475

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg26475
005 20200911113750.0
008 200821suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Jovon Dominik 
245 1 2 |a A gasztronómiai rendezvények lebonyolítása és szervezése a Betyár étteremben  |c Jovon Dominik  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A legfőbb nemzetközi rendezvényszervezési szervezetek mindegyikében vannak magyar tagok. A legkiemelkedőbb magyar szervezetek a Magyar Rendezvényszervezők Szövetsége és a Magyar Kongresszusi Iroda. A Betyár étterem a gasztronómiai rendezvényszerzések terén kiválóan tervezi meg, építi fel és valósítja meg a saját szervezésű eseményeit. Ugyanakkor minden szükséges eszköz és szakmai tapasztalat a rendelkezésükre áll a sikeres üzemeléshez. A gyakorlatom ideje alatt több munkakörben is kipróbálhattam magam és rengeteget tanultam az ott dolgozóktól a vendéglátásról és a rendezvényekről. Főként felszolgáló munkakörben tevékenykedtem és próbáltam elsajátítani a szakma minden egyes részletét, ebben tökéletes segítséget kaptam az étterem főpincérétől. A kérdőíves primer kutatásom során javarészt az elvárásaimnak megfelelő válaszokat kaptam a gasztronómiai rendezvények terén, ugyanakkor a felszolgálóktól elvárt magatartásnál volt több megosztó kitöltés is. A SWOT analízis vizsgálatom során több erősséget és lehetőséget is sikerült találnom az étterem kapcsán, viszont a gyengeség és veszély oldalon is van pár olyan dolog, amire érdemes lenne figyelni az étteremnek. Véleményem szerint a „tökéletes szervezés titka” fejezetben sikerült megtalálnom azt a három alappillért, ami ténylegesen is jobbá tud tenni egy gasztronómiai rendezvényt. 
695 |a SWOT-elemzés 
695 |a gasztronómia 
695 |a rendezvény 
695 |a rendezvényszervezés 
695 |a vendéglátás 
700 1 |a Nagy Mihály  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26475/1/Projektmunka%20Jovon%20Dominik.pdf  |z Dokumentum-elérés