A gasztronómiai rendezvények lebonyolítása és szervezése a Betyár étteremben
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | SWOT-elemzés gasztronómia rendezvény rendezvényszervezés vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26475 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg26475 | ||
005 | 20200911113750.0 | ||
008 | 200821suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Jovon Dominik | |
245 | 1 | 2 | |a A gasztronómiai rendezvények lebonyolítása és szervezése a Betyár étteremben |c Jovon Dominik |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a A legfőbb nemzetközi rendezvényszervezési szervezetek mindegyikében vannak magyar tagok. A legkiemelkedőbb magyar szervezetek a Magyar Rendezvényszervezők Szövetsége és a Magyar Kongresszusi Iroda. A Betyár étterem a gasztronómiai rendezvényszerzések terén kiválóan tervezi meg, építi fel és valósítja meg a saját szervezésű eseményeit. Ugyanakkor minden szükséges eszköz és szakmai tapasztalat a rendelkezésükre áll a sikeres üzemeléshez. A gyakorlatom ideje alatt több munkakörben is kipróbálhattam magam és rengeteget tanultam az ott dolgozóktól a vendéglátásról és a rendezvényekről. Főként felszolgáló munkakörben tevékenykedtem és próbáltam elsajátítani a szakma minden egyes részletét, ebben tökéletes segítséget kaptam az étterem főpincérétől. A kérdőíves primer kutatásom során javarészt az elvárásaimnak megfelelő válaszokat kaptam a gasztronómiai rendezvények terén, ugyanakkor a felszolgálóktól elvárt magatartásnál volt több megosztó kitöltés is. A SWOT analízis vizsgálatom során több erősséget és lehetőséget is sikerült találnom az étterem kapcsán, viszont a gyengeség és veszély oldalon is van pár olyan dolog, amire érdemes lenne figyelni az étteremnek. Véleményem szerint a „tökéletes szervezés titka” fejezetben sikerült megtalálnom azt a három alappillért, ami ténylegesen is jobbá tud tenni egy gasztronómiai rendezvényt. | |
695 | |a SWOT-elemzés | ||
695 | |a gasztronómia | ||
695 | |a rendezvény | ||
695 | |a rendezvényszervezés | ||
695 | |a vendéglátás | ||
700 | 1 | |a Nagy Mihály |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26475/1/Projektmunka%20Jovon%20Dominik.pdf |z Dokumentum-elérés |