A kávé a hazai vendéglátásban
Elmentve itt :
Szerző: | Bognár Dominik |
---|---|
További közreműködők: | Nagy Mihály |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Sofitel Budapet Chain Bridge kávé kávézó specialty vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26479 |
Hasonló tételek
A kávé szerepe a vendéglátásban
: Erdélyi Sára Boglárka
: Erdélyi Sára Boglárka
Specialty kávé a hazai kávékultúrában
: Hegedüs Klaudia Tünde
: Hegedüs Klaudia Tünde
Kávé kereskedés értékesítési stratégiája
: Magyarics Bence
: Magyarics Bence
A kávé felhasználása a cukrászdákban
: Horváth Ramóna
: Horváth Ramóna
A kávé, mint világpiaci áru
: Bobák Gergő Zoltán
: Bobák Gergő Zoltán
Kávé a világkereskedelemben - nemzetközi kávéegyezmény
: Töreki János
Megjelent: (2014)
: Töreki János
Megjelent: (2014)
Az újhullámos kávé elemzése és bemutatása
: Bogdányi Anna
: Bogdányi Anna
A kávé és kultúrája Fogyasztói szokások a 18 – 30 éves korosztály között
: Sperka Zsuzsanna
: Sperka Zsuzsanna
Speciality kávé, mint új kávéfogyasztási irányzat bemutatása
: Csigó Krisztián
: Csigó Krisztián
A kávé megjelenése és jelentősége a rendezvények esetében
: Ganczer Éva Flóra
: Ganczer Éva Flóra
A fekete leves- Azaz a kávé régen és ma
: Fekete Katalin
: Fekete Katalin
Gluténmentes ételkészítés a hazai vendéglátásban
: Baranyai Ádám
: Baranyai Ádám
A kávé és a fenntarthatóság kapcsolata a fogyasztási szokásokon keresztül
: Homonnai Brigitta Laura
: Homonnai Brigitta Laura
Kávé és csokoládé desszertek párosítási szokásainak összehasonlítása Amerikában és Magyarországon
: Lakó Nóra Petra
: Lakó Nóra Petra
A kávé és fogyasztási szokásai a 20. és a 21.században
: Cs.Tóth Blanka
: Cs.Tóth Blanka
A kávé, a kávéházak kialakulása és a lakosság kávéfogyasztási szokásainak vizsgálata
: Móni Viktória
: Móni Viktória
Bevezetés a kávé világába és a Caffe del Mondo kávézó bemutatása
: Buri Adrienn Nikolett
: Buri Adrienn Nikolett
A sommelier szakma létjogosultsága a hazai vendéglátásban
: Tátrai Levente László
: Tátrai Levente László
Speciális kenyerek és szerepük a hazai vendéglátásban
: Kovács Barbara
: Kovács Barbara
Az El Salvador Direct Trade kávé bevezetése az OMV töltőállomások VIVA kávézóiba
: Scheiber Eszter
: Scheiber Eszter
A kávé fogyasztási szokások átalakulása, a kapszulás / párnás (single-serve) kategória térhódítása Magyarországon
: Dömötör Zita
: Dömötör Zita
A legális drogok és azok hatása a felnövekvő generációra (Alkohol, energiaital, kávé, cigaretta)
: Tálos Rudolf Lászlóné
: Tálos Rudolf Lászlóné
Kapszulás kávé termék bevezetésének vevői elégedettség vizsgálata a Cafe Frei Central Europe esetében
: Csendi Elza Erzsébet
: Csendi Elza Erzsébet
A Mexikói gasztronómia és megjelenése a hazai vendéglátásban
: Hámori Attila
: Hámori Attila
A japán gasztronómia és megjelenése a hazai vendéglátásban
: Herke Zsolt Gábor
: Herke Zsolt Gábor
Kistermelői és kézműves élelmiszertermékek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Varga Rita
: Varga Rita
Kereslet-előrejelzés és bevételtervezés megoldásai a hazai vendéglátásban
: Budai András
: Budai András
Az erdőirtások és a klímaváltozás hatása a brazíliai kávétermesztésre és a kávé globális értékláncára
: Szeleczki Mihály Dániel
: Szeleczki Mihály Dániel
Fluktuáció és a munkahelyi elégedettség kapcsolata a vendéglátásban
: Vincze Dominik Róbert
: Vincze Dominik Róbert
Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek - és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Csorba Regina
: Csorba Regina
Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek – és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Haller Orsolya
: Haller Orsolya
A Kávé Bár Bt. sikere a hálózati gazdaságban az online marketing eszközök hatékonyságának értékelése tükrében
: Horváth Marianna Elza
: Horváth Marianna Elza
A gabonák szerepe a gasztronómiában és felhasználásuk a hazai vendéglátásban
: Banádi Rebeka
: Banádi Rebeka
A kávé fogyasztásának pszichológiája, valamint népszerűségének vizsgálata és a mindennapokban betöltött szerepe a magyar háztartások életében
: Faddi Rebeka
: Faddi Rebeka
Válságkezelés a vendéglátásban koronavírus-járvány idején egy hazai gyorsétterem esetében
: Oláh Vilmosné
: Oláh Vilmosné
A sous-vide technológia elterjedése és alkalmazási lehetőségei a hazai vendéglátásban
: Nedók Balázs
: Nedók Balázs
Hasonló tételek
-
A kávé szerepe a vendéglátásban
: Erdélyi Sára Boglárka -
Specialty kávé a hazai kávékultúrában
: Hegedüs Klaudia Tünde -
Kávé kereskedés értékesítési stratégiája
: Magyarics Bence -
A kávé felhasználása a cukrászdákban
: Horváth Ramóna -
A kávé, mint világpiaci áru
: Bobák Gergő Zoltán