A Radisson Blu Béke Hotel által ellátott F&B feladatok bemutatása és elemzése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szabó Alexandra
További közreműködők: Gancsovné Rossi Krisztina
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:F&B
felszolgálás
szállodaipar
turizmus
vendéglátás
vendéglátóipar
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/26536

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg26536
005 20200911115538.0
008 200902suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Szabó Alexandra 
245 1 2 |a A Radisson Blu Béke Hotel által ellátott F&B feladatok bemutatása és elemzése  |c Szabó Alexandra  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Rövid történelmi bemutatással kezdődik, ezután következik a vendéglátás magyarázata. Bemutatom a dolgozatomban a munkakörökről az általános információkat, ezután rátértem a konkrét hotelre. Ismertettem a munkaköröket, részletesebben a felszolgálásról esett szó. Végezetül pedig a véleményem fejtettem ki az adott hotellel kapcsolatban. 
695 |a F&B 
695 |a felszolgálás 
695 |a szállodaipar 
695 |a turizmus 
695 |a vendéglátás 
695 |a vendéglátóipar 
700 1 |a Gancsovné Rossi Krisztina  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26536/1/A%20Radisson%20Blu%20B%C3%A9ke%20Hotel%20%C3%A1ltal%20ell%C3%A1tott%20FB%20feladatok%20bemutat%C3%A1sa%20%C3%A9s%20elemz%C3%A9se.pdf  |z Dokumentum-elérés