A fenntarthatósági jó gyakorlatok bemutatása a Kempinski Hotel Corvinus Budapest F&B részlegén
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | fenntarthatóság környezetterhelés környezetterhelés csökkentése környezettudatos gazdálkodás környezettudatosság |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26543 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg26543 | ||
| 005 | 20200922121830.0 | ||
| 008 | 200902suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Kurucz Nóra | |
| 245 | 1 | 2 | |a A fenntarthatósági jó gyakorlatok bemutatása a Kempinski Hotel Corvinus Budapest F&B részlegén |c Kurucz Nóra |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A környezetvédelmi intézkedések bemutatása a Kempinski Hotel Corvinus Budapest F&B részlegén. SWOT- elemzés, Interjú | |
| 695 | |a fenntarthatóság | ||
| 695 | |a környezetterhelés | ||
| 695 | |a környezetterhelés csökkentése | ||
| 695 | |a környezettudatos gazdálkodás | ||
| 695 | |a környezettudatosság | ||
| 700 | 1 | |a Karakasné Morvay Klára |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26543/1/Projektmunka.pdf |z Dokumentum-elérés |