A fenntarthatósági jó gyakorlatok bemutatása a Kempinski Hotel Corvinus Budapest F&B részlegén

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kurucz Nóra
További közreműködők: Karakasné Morvay Klára
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:fenntarthatóság
környezetterhelés
környezetterhelés csökkentése
környezettudatos gazdálkodás
környezettudatosság
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/26543

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg26543
005 20200922121830.0
008 200902suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Kurucz Nóra 
245 1 2 |a A fenntarthatósági jó gyakorlatok bemutatása a Kempinski Hotel Corvinus Budapest F&B részlegén  |c Kurucz Nóra  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A környezetvédelmi intézkedések bemutatása a Kempinski Hotel Corvinus Budapest F&B részlegén. SWOT- elemzés, Interjú 
695 |a fenntarthatóság 
695 |a környezetterhelés 
695 |a környezetterhelés csökkentése 
695 |a környezettudatos gazdálkodás 
695 |a környezettudatosság 
700 1 |a Karakasné Morvay Klára  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26543/1/Projektmunka.pdf  |z Dokumentum-elérés