A fenntarthatósági jó gyakorlatok bemutatása a Kempinski Hotel Corvinus Budapest F&B részlegén
Elmentve itt :
Szerző: | Kurucz Nóra |
---|---|
További közreműködők: | Karakasné Morvay Klára |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | fenntarthatóság környezetterhelés környezetterhelés csökkentése környezettudatos gazdálkodás környezettudatosság |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26543 |
Hasonló tételek
Kempinski Hotel Corvinus Budapest
: Mészáros Henrietta
: Mészáros Henrietta
Kempinski Hotel Corvinus felújítása
: Havalda Ádám
: Havalda Ádám
A KEMPINSKI HOTEL CORVINUS BUDAPEST SWOT-ELEMZÉSE
: Kürti Kinga Emőke
: Kürti Kinga Emőke
Hotel human resources recruitment strategy on Kempinski Hotel Corvinus Budapest's example
: Wirth Evelin
: Wirth Evelin
A magyarországi Kempinski Hotel Corvinus Budapest marketingkommunikációs tevékenységének elemzése
: Koncz Bence
: Koncz Bence
A luxusmarketing sajátosságainak bemutatása a Kempinski Hotel Corvinus Budapest luxusszálloda példáján keresztül
: Bolla Orsolya
: Bolla Orsolya
Az olasz gasztronómia helyzete a Four Seasons Hotel Milánó F&B részlegén keresztül
: Németh Andrea
: Németh Andrea
The contribution of the Front Office department to the success of the hotel operation (The Case of Kempinski Hotel Corvinus Budapest)
: Papp Richard
: Papp Richard
Kempinski Hotel Corvinus Budapest housekeeping tevékenységének elemzése és teljesítményének összehasonlítása versenytársaival.
: Ujszászi Levente Tamás
: Ujszászi Levente Tamás
The difference between the safety and security measures of the Broadmoor Hotel and the Kempinski Hotel Corvinus
: Cziva Vivien
: Cziva Vivien
A Kempinski Hotel Corvinus Budapest helyzete a COVID-19 járvány hatása alatt
: Drotár Vanessza
: Drotár Vanessza
Event Organization in Hungarian Hotels, focusing particularly on two five-star hotels, the Budapest Marriott Hotel and Kempinski Hotel Corvinus Budapest
: Masznik Dorina Angéla
: Masznik Dorina Angéla
Hotel President Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Horváth Krisztina
: Horváth Krisztina
Successful Management of Hotel F&B
: Lőrincz Ádám
: Lőrincz Ádám
Fenntarthatósági gyakorlatok az élelmiszerláncban
: Mikó Szilvia Anna
: Mikó Szilvia Anna
A dolgozói elégedettség és elkötelezettség vizsgálata a Kempinski Hotel Corvinus Budapest példáján keresztül
: Tamássy Fanni
: Tamássy Fanni
A Kempinski Hotel Corvinus Budapest 2018. évi szobafelújítási projektjének szakmai- és pénzügyi háttere
: Pataki Enikő
: Pataki Enikő
Emerging markets and strategies to attract them Case study of the Kempinski Hotel Corvinus Budapest focusing on India
: Márton Ottilia Szilvia
: Márton Ottilia Szilvia
A Hibiscus Hotels Floresta F&B területének bemutatása
: Pálinkás Zsófia
: Pálinkás Zsófia
A gazdasági világválság utóhatásai a Kempinski Hotel Corvinus szálloda vállalati stratégiájára
: Fischer Dorottya
: Fischer Dorottya
Jó Berlinnek. Budapestnek is jó (lenne)! Fenntarthatósági kérdések
: Kovács Fanni
: Kovács Fanni
A Novotel Budapest Danube Hotel által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Spilák Alexandra
: Spilák Alexandra
Élelmiszerpazarlás csökkentése, jó gyakorlatok a hazai kiskereskedelemben
: Safarcsik Nikolett
: Safarcsik Nikolett
Nemzetközi együttműködések és jó gyakorlatok a vidékturizmusban
: Prelogh Bianka
: Prelogh Bianka
Keresleti trendek elemzése, új piacok keresése a Kempinski Hotel Corvinus Budapest szálloda csoport- és rendezvényértékesítésében
: Feuerstein Tímea
: Feuerstein Tímea
Analysing the role of crisis management in shaping hotel strategies at the Kempinski Hotel Corvinus Budapest as part of an examination of strategic resilience in the Hospitality Industry
: Izsó Bernadett
: Izsó Bernadett
A luxusmarketing bemutatása a budapesti ötcsillagos Kempinski Hotel Corvinus és háromcsillagos Ibis Hotel Centrum összehasonlító elemzésével
: Szalatnyai Cecília
: Szalatnyai Cecília
A Radisson Blu Béke Hotel, Budapest által ellátott F&B feladatok
: Kupás Dorina
: Kupás Dorina
Az Intercontinental Budapest F&B területének működése
: Miron Zsanett
: Miron Zsanett
Magas kategóriájú szállodák tréningprogramjai / A Sofitel Budapest Chain Bridge Hotel és a Kempinski Hotel Corvinus példáján keresztül bemutatva
: Pamuk Elza
: Pamuk Elza
A Hotel President által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Farkas Krisztián
: Farkas Krisztián
A T62 Hotel által ellátott F&B feladatok
: Szakos Betti
: Szakos Betti
Minőségbiztosítási rendszerek kialakulása, fejlődése, összehasonlítása a budapesti ötcsillagos szállodák és a Kempinski Hotel Corvinus Budapest példáján keresztül.
: Németh Nikolett
: Németh Nikolett
Az Intercontinental Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Németh Noémi Aletta
: Németh Noémi Aletta
"Please, make up my room"- A Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace és a Kempinski Hotel Corvinus Budapest emeleti tevékenységének összehasonlító elemzése
: Sztrunga Tünde
: Sztrunga Tünde
A Kempinski Hotel Corvinus HR tevékenységének elemző bemutatása, és krízis kezelése a korona vírus kezdeti szakaszában
: Solymosi Laura Panna
: Solymosi Laura Panna
A járványügyi vészhelyzet hatásai a turizmusra és a szállodaiparra - A Kempinski Hotel Corvinus példája
: Juhász Emese
: Juhász Emese
A COVID pandémia pénzügyi és munkaerő-gazdálkodási hatásainak vizsgálata a szállodaiparban a Kempinski Hotel Corvinus Budapest példáján keresztül
: Bugovics Dániel Péter
: Bugovics Dániel Péter
A Mercure Budapest Korona által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Slam Patrik
: Slam Patrik
Az NH Budapest City által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Klabacsek Szilvia
: Klabacsek Szilvia
Hasonló tételek
-
Kempinski Hotel Corvinus Budapest
: Mészáros Henrietta -
Kempinski Hotel Corvinus felújítása
: Havalda Ádám -
A KEMPINSKI HOTEL CORVINUS BUDAPEST SWOT-ELEMZÉSE
: Kürti Kinga Emőke -
Hotel human resources recruitment strategy on Kempinski Hotel Corvinus Budapest's example
: Wirth Evelin -
A magyarországi Kempinski Hotel Corvinus Budapest marketingkommunikációs tevékenységének elemzése
: Koncz Bence