A New York Palota által ellátott F&B feladatok bemutatása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szatmári Brigitta
További közreműködők: Gancsovné Rossi Krisztina
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:SWOT-elemzés
gasztronómia
rendezvényszervezés
szállodaipar
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/26545
Leíró adatok
Kivonat:Fő témám az F&B rendszer ismertetése és felépítése lesz, a New York Palotában kifejezetten komplex F&B rendszer működik, ezért fő célom ennek bemutatása és működésének, rendszerének megvizsgálása. Projektmunkám elsőrészében szeretném ismertetni a vendéglátás és a New York Palota történetét, főbb meghatározások leírása, ezeket szekunder kutatás segítségével fogom ismertetni. A második felében a primer vizsgálatnál empirikus kutatás módszerét használva mélyinterjút és megfigyelést fogok alkalmazni, kifejezetten az egyes F&B részlegek megismerése és működésének feltárása céljából. Továbbá kitérek a vendégelégedettségre és végezetül összegzem a tapasztalataimat, következtetéseimet és javaslatokat teszek a megismert problémákra.