A New York Palota által ellátott F&B feladatok bemutatása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szatmári Brigitta
További közreműködők: Gancsovné Rossi Krisztina
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:SWOT-elemzés
gasztronómia
rendezvényszervezés
szállodaipar
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/26545

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg26545
005 20200911115628.0
008 200902suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Szatmári Brigitta 
245 1 2 |a A New York Palota által ellátott F&B feladatok bemutatása  |c Szatmári Brigitta  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Fő témám az F&B rendszer ismertetése és felépítése lesz, a New York Palotában kifejezetten komplex F&B rendszer működik, ezért fő célom ennek bemutatása és működésének, rendszerének megvizsgálása. Projektmunkám elsőrészében szeretném ismertetni a vendéglátás és a New York Palota történetét, főbb meghatározások leírása, ezeket szekunder kutatás segítségével fogom ismertetni. A második felében a primer vizsgálatnál empirikus kutatás módszerét használva mélyinterjút és megfigyelést fogok alkalmazni, kifejezetten az egyes F&B részlegek megismerése és működésének feltárása céljából. Továbbá kitérek a vendégelégedettségre és végezetül összegzem a tapasztalataimat, következtetéseimet és javaslatokat teszek a megismert problémákra. 
695 |a SWOT-elemzés 
695 |a gasztronómia 
695 |a rendezvényszervezés 
695 |a szállodaipar 
695 |a vendéglátás 
700 1 |a Gancsovné Rossi Krisztina  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26545/1/New%20York%20Palota%20FB%20%20re%CC%81szleg%20bemutata%CC%81sa%20Projektmunka.pdf  |z Dokumentum-elérés