A New York Palota által ellátott F&B feladatok bemutatása
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | SWOT-elemzés gasztronómia rendezvényszervezés szállodaipar vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26545 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg26545 | ||
005 | 20200911115628.0 | ||
008 | 200902suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Szatmári Brigitta | |
245 | 1 | 2 | |a A New York Palota által ellátott F&B feladatok bemutatása |c Szatmári Brigitta |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Fő témám az F&B rendszer ismertetése és felépítése lesz, a New York Palotában kifejezetten komplex F&B rendszer működik, ezért fő célom ennek bemutatása és működésének, rendszerének megvizsgálása. Projektmunkám elsőrészében szeretném ismertetni a vendéglátás és a New York Palota történetét, főbb meghatározások leírása, ezeket szekunder kutatás segítségével fogom ismertetni. A második felében a primer vizsgálatnál empirikus kutatás módszerét használva mélyinterjút és megfigyelést fogok alkalmazni, kifejezetten az egyes F&B részlegek megismerése és működésének feltárása céljából. Továbbá kitérek a vendégelégedettségre és végezetül összegzem a tapasztalataimat, következtetéseimet és javaslatokat teszek a megismert problémákra. | |
695 | |a SWOT-elemzés | ||
695 | |a gasztronómia | ||
695 | |a rendezvényszervezés | ||
695 | |a szállodaipar | ||
695 | |a vendéglátás | ||
700 | 1 | |a Gancsovné Rossi Krisztina |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26545/1/New%20York%20Palota%20FB%20%20re%CC%81szleg%20bemutata%CC%81sa%20Projektmunka.pdf |z Dokumentum-elérés |