A New York Palota által ellátott F&B feladatok bemutatása
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | SWOT-elemzés gasztronómia rendezvényszervezés szállodaipar vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26545 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg26545 | ||
| 005 | 20200911115628.0 | ||
| 008 | 200902suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Szatmári Brigitta | |
| 245 | 1 | 2 | |a A New York Palota által ellátott F&B feladatok bemutatása |c Szatmári Brigitta |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Fő témám az F&B rendszer ismertetése és felépítése lesz, a New York Palotában kifejezetten komplex F&B rendszer működik, ezért fő célom ennek bemutatása és működésének, rendszerének megvizsgálása. Projektmunkám elsőrészében szeretném ismertetni a vendéglátás és a New York Palota történetét, főbb meghatározások leírása, ezeket szekunder kutatás segítségével fogom ismertetni. A második felében a primer vizsgálatnál empirikus kutatás módszerét használva mélyinterjút és megfigyelést fogok alkalmazni, kifejezetten az egyes F&B részlegek megismerése és működésének feltárása céljából. Továbbá kitérek a vendégelégedettségre és végezetül összegzem a tapasztalataimat, következtetéseimet és javaslatokat teszek a megismert problémákra. | |
| 695 | |a SWOT-elemzés | ||
| 695 | |a gasztronómia | ||
| 695 | |a rendezvényszervezés | ||
| 695 | |a szállodaipar | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 700 | 1 | |a Gancsovné Rossi Krisztina |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26545/1/New%20York%20Palota%20FB%20%20re%CC%81szleg%20bemutata%CC%81sa%20Projektmunka.pdf |z Dokumentum-elérés |