HACCP rendszer bevezetése az Alföld Pro-Coop Zrt. frissáru raktárában
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | HACCP-rendszer Alföld Pro-Coop Zrt. Raktározás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26718 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg26718 | ||
| 005 | 20201019142833.0 | ||
| 008 | 201019suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Baranyi Szabolcs | |
| 245 | 1 | 0 | |a HACCP rendszer bevezetése az Alföld Pro-Coop Zrt. frissáru raktárában |c Baranyi Szabolcs |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a HACCP-rendszer | ||
| 695 | |a Alföld Pro-Coop Zrt. | ||
| 695 | |a Raktározás | ||
| 700 | 1 | |a Nincs adat Nincs adat |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26718/1/D_14989.pdf |z Dokumentum-elérés |