Gluténmentes konyha a mindennapok gasztronómiájában
Elmentve itt :
Szerző: | Magyar Petronella |
---|---|
További közreműködők: | Hidvégi Hedvig |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Gluténmentes Gluténérzékenység diéta táplálékallergia ételintolerancia |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/2694 |
Hasonló tételek
A mangalica története és helye napjaink gasztronómiájában
: Kakuk Csongor
: Kakuk Csongor
Uticél Európa közepe, avagy barangolás Szlovákia gasztronómiájában
: Hrisztov Stefan
: Hrisztov Stefan
A sajt szerepe a világ gasztronómiájában és hazánkban.
: Wagner Viktória
: Wagner Viktória
Gluténmentes szeretetmárka
: Hajzer Dóra
: Hajzer Dóra
Eltérő technológiákkal készült húsmarhák vizsgálata a hazai és az Egyesült Államok gasztronómiájában
: Szűcs Dániel
: Szűcs Dániel
Gluténmentes ételkészítés a hazai vendéglátásban
: Baranyai Ádám
: Baranyai Ádám
A Szederinda Gluténmentes Étterem kínálatának elemzése
: Kathy Zsófia
: Kathy Zsófia
Gluténmentes termékek- magyar és spanyol tapasztalatok
: Bodnár Vivien
: Bodnár Vivien
Budapesten kapható gluténmentes termékek árának vizsgálata
: Kóczán Eszter
: Kóczán Eszter
"Kihűlt-e a magyar konyha?"
: Filkorn Tibor Bence
: Filkorn Tibor Bence
Laktóz- és gluténmentes ételkínálat a budapesti vendéglátásban
: Mészáros Vivien Brigitta
: Mészáros Vivien Brigitta
A gluténmentes lisztekhez kapcsolódó fogyasztói szokások vizsgálata
: Mészáros Viktória
: Mészáros Viktória
„Mindennapi kenyerünket...” A gluténmentes kenyér mint alternatíva
: Horváth Eszter Judit
: Horváth Eszter Judit
Morzsákmány, egy induló gluténmentes cukrászműhely üzleti terve
: Fegyveres Péter
: Fegyveres Péter
A magyar konyha (tradíciók és innováció)
: Melkvi Liza
: Melkvi Liza
Kárpát medence tájjelegű konyhái Palóc konyha
: Bíró Dániel
: Bíró Dániel
Észak-Amerikai Konyha és Népszerűsége Magyarországon
: Dávid Trisztán Tibor
: Dávid Trisztán Tibor
Kárpát medence tájjellegű konyhái Palóc konyha
: Bíró Dániel
: Bíró Dániel
A vegán konyha hatása a magyar vendéglátásban
: Vidi Sándor
: Vidi Sándor
A mexikói konyha és alapanyagainak ismerete Magyarországon
: Andorkó Ádám
: Andorkó Ádám
A gluténmentes ételek, sütemények értékesítési nehézségei a budapesti vendéglátásban
: Lőrincz Anna
: Lőrincz Anna
A Free Bake gluténmentes pékség hallgatói vállalkozás üzleti terve
: Hős Andrea
: Hős Andrea
Gluténmentes cukrászati alapanyagok felhasználása a vendéglátásban vállalati partner bevonásával
: Ollári Barbara Fanni
: Ollári Barbara Fanni
„Mentes” vendéglátó rendezvények vizsgálata a gluténmentes diétát követők körében
: Szabó Panna
: Szabó Panna
Gluténmentes gasztronómia Magyarországon, helyzete az oktatásban és a vendéglátásban
: Molnár György
: Molnár György
Gluténmentes ételek megjelenése a vendéglátásban - Bécs és Budapest összehasonlítása
: Kocsis Brigitta
: Kocsis Brigitta
Gluténmentes és laktózmentes ételajánlatok az Egyesült Államokban és Hazánkban
: Csizmadia Szilvia
: Csizmadia Szilvia
Gluténmentes és laktózmentes ételajánlatok az Egyesült Államokban és Hazánkban
: Csizmadia Szilvia
: Csizmadia Szilvia
Gluténmentes, reform és hagyományos ételeket egyaránt kínáló étterem létrehozása
: Radnai Lilla
: Radnai Lilla
A koreai konyha és a koreai élelmiszerfogyasztási szokások
: Neszmélyi György Iván
Megjelent: (2022)
: Neszmélyi György Iván
Megjelent: (2022)
A kovászos péktermékek jelentősége és lehetséges integrációja a gluténmentes étrendbe
: Hóka Ádám Máté
: Hóka Ádám Máté
A Szederinda étterem helye, szerepe a gluténmentes termékeket kínáló vendéglátásban
: Bozsik Daniella
: Bozsik Daniella
Éttermi konyha folyamatfejlesztési projektje 6s lean módszer bevezetésével
: Csaszlovszkyné Kolosi Orsolya
: Csaszlovszkyné Kolosi Orsolya
A mediterrán konyha népszerűsége és a mediterrán diéta ismertsége
: Wellmann Borbála
: Wellmann Borbála
Gluténmentes étkezés a hazai fogyasztók szemszögéből, a Bonita Bisztró példáján keresztül
: Orodán Éva
: Orodán Éva
A kiwi konyha - Különböző kultúrák hatása Új-Zéland gasztronómiájára
: Szabó Barbara Kitti
: Szabó Barbara Kitti
A magyar konyha kínálatának változásai 2000 és 2020 között
: Tóth Attila
: Tóth Attila
A Rostási Hagyományos Konyha Kft. pénzügyi tervének összeállítási folyamata
: Balogh Szilvia
: Balogh Szilvia
Laktózmentes, gluténmentes és cukormentes édességek bemutatása a Zelenák Sütiház példáján keresztül
: Schweigert Szimonetta
: Schweigert Szimonetta
A bolgár konyha ízei, avagy kalandozás a bolgár gasztronómia világában
: Sumov Anna Nelli
: Sumov Anna Nelli
Hasonló tételek
-
A mangalica története és helye napjaink gasztronómiájában
: Kakuk Csongor -
Uticél Európa közepe, avagy barangolás Szlovákia gasztronómiájában
: Hrisztov Stefan -
A sajt szerepe a világ gasztronómiájában és hazánkban.
: Wagner Viktória -
Gluténmentes szeretetmárka
: Hajzer Dóra -
Eltérő technológiákkal készült húsmarhák vizsgálata a hazai és az Egyesült Államok gasztronómiájában
: Szűcs Dániel