Emberi erőforrás menedzsment bemutatása egy vendéglátó egységhez kapcsolódóan
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | ábraelemzés eredményalakulás fogyasztói társadalom gazdálkodó szervezetek piaci termékek |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/27146 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg27146 | ||
005 | 20210329100603.0 | ||
008 | 201127suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Borgyos Antónia | |
245 | 1 | 0 | |a Emberi erőforrás menedzsment bemutatása egy vendéglátó egységhez kapcsolódóan |c Borgyos Antónia |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Záródolgozatombanaz emberi erőforrás menedzsment bemutatásával foglalkoztam. Ezen belülkiemeltebben foglalkoztam a bér- és létszámgazdálkodással. Törekedtem egyszervezet minél átfogóbban való szemléltetésére.Az elsőtanulmányaimhoz kapcsolódó munkám során rengeteg tapasztalatot és tudástszereztem, amit a későbbiekben kamatoztatni fogok az életem során. Szeretnékmajd én is egy vendéglátóegységet nyitni egy családi vállalkozásban. Szóbajöhet akár egy étterem, kávézó, ami hasonlóképpen működik, mint amilyenbe énbeleláttam. Szinte minden nap tanultam valamit, amit tudok majd hasznosítani. | |
695 | |a ábraelemzés | ||
695 | |a eredményalakulás | ||
695 | |a fogyasztói társadalom | ||
695 | |a gazdálkodó szervezetek | ||
695 | |a piaci termékek | ||
700 | 1 | |a Réthi Dr. Gábor |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/27146/1/DBLYUD_2020_zarodolgozat_Borgyos_Ant%C3%B3nia.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/27146/2/Nyilatkozat-szakdolgozat-nyilvanossa-tetelerol_2020.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/27146/3/FOSZK_OF_BORGYOS_ANT%C3%93NIA_DBLYUD.pdf |z Dokumentum-elérés |