Just in time szemlélet az éttermi folyamatok szervezésében

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Tóth Barnabás Zsombor
További közreműködők: Gubán Dr. Ákos
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:étterem
JIT
Just In Time
restaurante
suppply
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/27317

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg27317
005 20210329111717.0
008 201127suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Tóth Barnabás Zsombor 
245 1 0 |a Just in time szemlélet az éttermi folyamatok szervezésében  |c Tóth Barnabás Zsombor  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Szakdolgozatomban az éttermek jelenlegi árubeszerzési folyamatát mutatom be, illetve igyekszem egy általam lehetségesnek vélt árubeszerzési, készletgazdálkodási stratégiát beintegrálni az éttermi menedzsmentbe. Szeretném, ha a feltevésem bebizonyosodna, ezáltal akár csökkenteni lehetne, az éttermekben keletkező élelmiszer hulladékok mennyiségét.  Ehhez azonban megkellet vizsgálnom a hazai élelmiszer hulladék csökkentésének lehetőségei az éttermi folyamatok megváltoztatásával. Kutatásom, és interjúm eredményeképpen rá kellet jönnöm, hogy az éttermekben keletkező élelmiszer hulladék nagy részéért nem az étterem a felelős, hanem mi vendégek, akik ott hagyjuk a rendelt ételt, ahelyett, hogy haza vinnénk magunkkal. Sok étterem ezért már van, hogy kérdezés nélkül elcsomagolja a megmaradt ételt.  
695 |a étterem 
695 |a JIT 
695 |a Just In Time 
695 |a restaurante 
695 |a suppply 
700 1 |a Gubán Dr. Ákos  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/27317/1/Szakdolgozat_T%C3%B3th_Barnab%C3%A1s_SXNN0G.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/27317/2/BA_TO_T%C3%B3th_Barnab%C3%A1s_Zsombor_SXNN0G.pdf  |z Dokumentum-elérés