Just in time szemlélet az éttermi folyamatok szervezésében
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | étterem JIT Just In Time restaurante suppply |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/27317 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg27317 | ||
| 005 | 20210329111717.0 | ||
| 008 | 201127suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Tóth Barnabás Zsombor | |
| 245 | 1 | 0 | |a Just in time szemlélet az éttermi folyamatok szervezésében |c Tóth Barnabás Zsombor |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Szakdolgozatomban az éttermek jelenlegi árubeszerzési folyamatát mutatom be, illetve igyekszem egy általam lehetségesnek vélt árubeszerzési, készletgazdálkodási stratégiát beintegrálni az éttermi menedzsmentbe. Szeretném, ha a feltevésem bebizonyosodna, ezáltal akár csökkenteni lehetne, az éttermekben keletkező élelmiszer hulladékok mennyiségét. Ehhez azonban megkellet vizsgálnom a hazai élelmiszer hulladék csökkentésének lehetőségei az éttermi folyamatok megváltoztatásával. Kutatásom, és interjúm eredményeképpen rá kellet jönnöm, hogy az éttermekben keletkező élelmiszer hulladék nagy részéért nem az étterem a felelős, hanem mi vendégek, akik ott hagyjuk a rendelt ételt, ahelyett, hogy haza vinnénk magunkkal. Sok étterem ezért már van, hogy kérdezés nélkül elcsomagolja a megmaradt ételt. | |
| 695 | |a étterem | ||
| 695 | |a JIT | ||
| 695 | |a Just In Time | ||
| 695 | |a restaurante | ||
| 695 | |a suppply | ||
| 700 | 1 | |a Gubán Dr. Ákos |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/27317/1/Szakdolgozat_T%C3%B3th_Barnab%C3%A1s_SXNN0G.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/27317/2/BA_TO_T%C3%B3th_Barnab%C3%A1s_Zsombor_SXNN0G.pdf |z Dokumentum-elérés |