Gluténmentes cukrászati alapanyagok felhasználása a vendéglátásban vállalati partner bevonásával
Saved in:
Main Author: | Ollári Barbara Fanni |
---|---|
Other Authors: | Lugasi Dr. habil. Andrea |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | cukrászat előállítás gluténérzékenység szociodemográfiai adatok vállalati partner |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28215 |
Similar Items
Gluténmentes ételkészítés a hazai vendéglátásban
: Baranyai Ádám
: Baranyai Ádám
Magyarország-Kína kapcsolata az Új Selyemút bevonásával
: Serfőző Virág Fanni
: Serfőző Virág Fanni
Laktóz- és gluténmentes ételkínálat a budapesti vendéglátásban
: Mészáros Vivien Brigitta
: Mészáros Vivien Brigitta
PR és marketingkommunikáció a rajongói közösségek bevonásával
: Kiss Alexandra Ivette
: Kiss Alexandra Ivette
A gluténmentes ételek, sütemények értékesítési nehézségei a budapesti vendéglátásban
: Lőrincz Anna
: Lőrincz Anna
Gluténmentes gasztronómia Magyarországon, helyzete az oktatásban és a vendéglátásban
: Molnár György
: Molnár György
Gluténmentes ételek megjelenése a vendéglátásban - Bécs és Budapest összehasonlítása
: Kocsis Brigitta
: Kocsis Brigitta
Gluténmentes szeretetmárka
: Hajzer Dóra
: Hajzer Dóra
A Szederinda étterem helye, szerepe a gluténmentes termékeket kínáló vendéglátásban
: Bozsik Daniella
: Bozsik Daniella
Játékosítás (gamifikáció) a középiskolai "Cukrászati ismeretek" elméleti oktatásában
: Szőke Tünde Mónika
: Szőke Tünde Mónika
A magyar méz felhasználása a vendéglátásban
: Fórisch Bence
: Fórisch Bence
A magyar méz felhasználása a vendéglátásban
: Apagyi Bálint Tivadar
: Apagyi Bálint Tivadar
Zöldségek és gyümölcsök felhasználása a vendéglátásban
: Vascsák Lilla
: Vascsák Lilla
A magyar cukrászati termékek fejlődése a 18. századtól napjainkig
: Ring Bence
: Ring Bence
Minőségi alapanyagok használata a Mák Cukrászdában
: Pallos Orsolya
: Pallos Orsolya
Interdiszciplináris, partnercégek bevonásával megvalósuló projektalapú tanulás koncepciója a BGE három karának együttműködésében
: Kétyi András, et al.
Published: (2023)
: Kétyi András, et al.
Published: (2023)
Cukrászati termékek és technológiák változása hazánkban a XIX. századtól napjainkig
: Novák Zulejka
: Novák Zulejka
Alapanyagok útja a beszerzéstől az asztalra kerülésig
: Tóth Johanna
: Tóth Johanna
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A burgonya története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Csipes Barnabás
: Csipes Barnabás
Tokaj Disznókő Szőlőbirtok bemutatása, borainak felhasználása a vendéglátásban
: Deák Levente István
: Deák Levente István
Gluténmentes konyha a mindennapok gasztronómiájában
: Magyar Petronella
: Magyar Petronella
Étlap és különleges alapanyagok a Costes Downtown-ban
: Ványi Dalma Lili
: Ványi Dalma Lili
A Juhász Testvérek Pincészetének termékválasztéka és felhasználása a vendéglátásban
: Gál Bojána
: Gál Bojána
Kézmuves sajtok felhasználása a vendéglátásban - Igmándi Sajtmuhely termékeinek bemutatása
: Létai Flóra
: Létai Flóra
Etyek-Budai borvidék borainak bemutatása és felhasználása a vendéglátásban
: Klicsu Viktória
: Klicsu Viktória
Növényi alapú húspótló termékek és azok felhasználása a vendéglátásban
: Gyephár Aliz
: Gyephár Aliz
Vállalati társadalmi felelősségvállalás a vendéglátásban
: Vitányi Barbara
: Vitányi Barbara
A Szederinda Gluténmentes Étterem kínálatának elemzése
: Kathy Zsófia
: Kathy Zsófia
Helyi termékek és alapanyagok megjelenése a Bocuse d'Or rendezvényen
: Simon Kinga
: Simon Kinga
Gluténmentes termékek- magyar és spanyol tapasztalatok
: Bodnár Vivien
: Bodnár Vivien
Budapesten kapható gluténmentes termékek árának vizsgálata
: Kóczán Eszter
: Kóczán Eszter
A cukormentes cukrászati termékek helye a cukorbetegek diétájában, és szélesebb körű elterjesztésük lehetősége
: Felfalusi-Ilyés Kinga
: Felfalusi-Ilyés Kinga
Éves partner találkozó
: Lipcsei Laura
: Lipcsei Laura
A gluténmentes lisztekhez kapcsolódó fogyasztói szokások vizsgálata
: Mészáros Viktória
: Mészáros Viktória
„Mindennapi kenyerünket...” A gluténmentes kenyér mint alternatíva
: Horváth Eszter Judit
: Horváth Eszter Judit
A Panyolai Szilvórium Zrt. pálinkafőzdéjének bemutatása és termékeinek felhasználása a vendéglátásban
: Czimre Kitti
: Czimre Kitti
A balatonboglári borvidék feltérképezése, borainak jellemzése és a vendéglátásban való felhasználása
: Zódor Zoltán
: Zódor Zoltán
Similar Items
-
Gluténmentes ételkészítés a hazai vendéglátásban
: Baranyai Ádám -
Magyarország-Kína kapcsolata az Új Selyemút bevonásával
: Serfőző Virág Fanni -
Laktóz- és gluténmentes ételkínálat a budapesti vendéglátásban
: Mészáros Vivien Brigitta -
PR és marketingkommunikáció a rajongói közösségek bevonásával
: Kiss Alexandra Ivette -
A gluténmentes ételek, sütemények értékesítési nehézségei a budapesti vendéglátásban
: Lőrincz Anna