Nádas Étterem Kínálatának Elemzése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kovács Patrik
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:ételintolerancia
étlap
étterem
hotel
konyha
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/28253

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg28253
005 20210208125935.0
008 210208suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Kovács Patrik 
245 1 0 |a Nádas Étterem Kínálatának Elemzése  |c Kovács Patrik  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Projektmunkámban a Pest megyében található Nádas Étterem kínálatát elemzem. A vizsgálat fő szempontjai a konyha felépítése, alkalmazott konyhatechnológiák, az ételek megoszlása, az étlapok, kínálat a különleges étrendet folytatók számára és végül az étterem előnyei hátrányai. A projektmunkát az ott töltött idő alatt szerzett sok-sok tapasztalat inspirálta. 
695 |a ételintolerancia 
695 |a étlap 
695 |a étterem 
695 |a hotel 
695 |a konyha 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28253/1/Kov%C3%A1cs_Patrik_Projektmunka.pdf  |z Dokumentum-elérés