Érd borászatának bemutatása és a helyi borturizmus kialakításának lehetőségei
Saved in:
Main Author: | Blaskovics Zsófia Petra |
---|---|
Other Authors: | Gancsovné Rossi Krisztina |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | borászat borkultúra borturizmus Érd rendezvények |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28262 |
Similar Items
Piemont borászatának bemutatása
: Szabó Gábor
: Szabó Gábor
A határokon átnyúló együttműködés, mint kulturális desztináció kialakításának eszköze Erdély Példáján keresztül bemutatva
: Zödös Konrád Dániel
: Zödös Konrád Dániel
Erdély gasztrokultúrája
: Molnár Barbara
: Molnár Barbara
Badacsonyi borturizmus
: Andics Dóra Zsófia
: Andics Dóra Zsófia
Budafoki Pezsgő- és Borturizmus
: Schinogl Petra
: Schinogl Petra
Érd Város fejlesztési lehetőségei az agglomerációs térség fejlődésének tükrében
: Juhász Emese
: Juhász Emese
A kisvállalkozások szerepe Érd városában
: Padányi Áron
: Padányi Áron
Erdély jelentősebb gyógyhelyeinek az összehasonlítása
: Stocz Bianka Magdolna
: Stocz Bianka Magdolna
Borturizmus a Móri Borvidéken
: Restár Tünde
: Restár Tünde
Borturizmus az Egri borvidéken
: Bian Zhaoyang Péter
: Bian Zhaoyang Péter
Autonómia törekvések Európában - Skócia, Katalónia, Erdély
: Csekla István Krisztián
Published: (2014)
: Csekla István Krisztián
Published: (2014)
A Sauska Borászat, mint a Villányi Borvidék meghatározó borászatának marketing szemléletű elemzése
: Opauszki Viktória
: Opauszki Viktória
A Paulus Borház, a Móri borvidék kiemelkedő borászatának átfogó elemzése marketing szemmel
: Németh Ágota
: Németh Ágota
Székelyföld, Erdély, Magyarország, és a Visegrádi Együttműködés
: Mihály Ágoston
: Mihály Ágoston
A borturizmus helyzete és fejlesztési lehetőségei a Balaton északi partján.
: Pádár Viktor
: Pádár Viktor
Csíksomlyó helye és szerepe Erdély vallási turizmusában
: Bálint Judit
: Bálint Judit
A borturizmus jelentősége Sopron idegenforgalmában
: Nagy Enikő
: Nagy Enikő
A borturizmus szerepe Magyarország országimázsában
: Engerth Judit
: Engerth Judit
A borturizmus hazai rendezvények tükrében
: Kovács Beáta
: Kovács Beáta
Batthyány 2020 Program = Érd Megyei Jogú Város
: Kovács Viktor Árpád
: Kovács Viktor Árpád
A badacsonyi borturizmus múltja, jelene és jövője
: Biró Márk
: Biró Márk
Borutak és borturizmus a Villány-Siklósi Borúton
: Ruppert András Béla
: Ruppert András Béla
Egységes zöldség-gyümölcs terméktanúsítási rendszer kialakításának lehetőségei Magyarországon
: Harangozó Júlia
Published: (2014)
: Harangozó Júlia
Published: (2014)
PROJEKTMONITORING KIALAKÍTÁSÁNAK DILEMMÁI
: Nagy Lívia
: Nagy Lívia
A Tokaji borvidék bemutatása és a benne rejlő lehetőségek borturizmus szempontjából
: Nagy Franciska
: Nagy Franciska
A nyugati borturizmus fejlődése napjainkban, soproni borutaink
: Bertha Júlia
: Bertha Júlia
Értékelemzéssel támogatott önköltségszámítási rendszer kialakításának lehetőségei egy mezőgazdasági vállalkozásnál
: Debreczeni Angéla
: Debreczeni Angéla
Marketingstratégia kialakításának szerepe mikrovállalkozásoknál
: Antovszki Anna
: Antovszki Anna
A Di-Fer Érd kereskedelmi vállalkozás életútjának bemutatása, különös tekintettel az értékesítési stratégia alakulására
: Sári Vanessza
: Sári Vanessza
A budapesti turizmusnak kedvező okos mobilitási rendszer kialakításának a lehetőségei
: Ladomérszky György Gábor
: Ladomérszky György Gábor
A Somló vonzerőfejlesztése és a borturizmus jelentősége a térségben
: Pribéli Rebeka
: Pribéli Rebeka
LEAN kontrolling mutatószámrendszer kialakításának lehetőségei a ROCKWOOL Hungary Kft-nél
: Rózsai Zsolt
: Rózsai Zsolt
A borturizmus és az egészségturizmus kapcsolata, együtt vagy külön
: Benkő Dalma
: Benkő Dalma
Bor&Balaton A borturizmus jelene és jövője Badacsony Régióban
: Szabó Fanni
: Szabó Fanni
A borturizmus hozzájárulása a Balaton turisztikai régió idegenforgalmának fejlődéséhez
: Gut Evelyn
: Gut Evelyn
Borturizmus és bormarketing jelentőségének vizsgálata a balatoni és villányi régiókban
: Geszler Kyra
: Geszler Kyra
A bormarketing jelentősége, a hazai borturizmus és a rendezvények tükrében
: Jaszenák Tamás
: Jaszenák Tamás
Cafeteria rendszer elemei, kialakításának szempontjai
: Dehurta János
: Dehurta János
Cafetéria rendszer elemei, kialakításának szempontjai
: Bechler Tímea Flóra
: Bechler Tímea Flóra
A borturizmus trendjei Magyarországon - Tokaji és Villányi borrégió példáján keresztül
: Molnár Tibor Boldizsár
: Molnár Tibor Boldizsár
Similar Items
-
Piemont borászatának bemutatása
: Szabó Gábor -
A határokon átnyúló együttműködés, mint kulturális desztináció kialakításának eszköze Erdély Példáján keresztül bemutatva
: Zödös Konrád Dániel -
Erdély gasztrokultúrája
: Molnár Barbara -
Badacsonyi borturizmus
: Andics Dóra Zsófia -
Budafoki Pezsgő- és Borturizmus
: Schinogl Petra