Növényi fehérjék szerepe és jelentősége a vendéglátásban
Saved in:
Main Author: | Ványi Enikő Marianna |
---|---|
Other Authors: | Lugasi Dr. habil. Andrea |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | fehérjebevitel húsmentes étrend növényi alapú étrend növényi fehérje vegetáriánus ételek |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28273 |
Similar Items
A növényi és nem hagyományos fehérjék jelentősége a 21. században
: Lénárt Aba István
: Lénárt Aba István
A növényi alapú étrend egészségre gyakorolt hatása és a növényi fehérjék ismerete a felnőtt magyar lakosság körében
: Horváth Gabriella Nikolett
: Horváth Gabriella Nikolett
Növényi alapú húspótló termékek és azok felhasználása a vendéglátásban
: Gyephár Aliz
: Gyephár Aliz
Növényi alapú étrend, veganizmus
: Szarvas Bianka
: Szarvas Bianka
Növényi tejek magyar piaci helyzete
: Kocsis Balázs Zoltán
: Kocsis Balázs Zoltán
A tehéntej és a növényi italok fogyasztási szokásainak vizsgálata
: Czere Liza
: Czere Liza
Növényi tejitalok sikere, avagy a mandula lekörözi a tehenet
: Török Lilla
: Török Lilla
Növényi tejitalok sikere, avagy a mandula lekörözi a tehenet
: Török Lilla
: Török Lilla
A növényi alapú tejtermék helyettesítők szektorának fogyasztói döntései, és a márkaidentitás szerepe a szektorban
: Bárdfalvy Lili
: Bárdfalvy Lili
A tej -és növényi ital fogyasztási szokások és körülmények Magyarországon
: Haga Gréta
: Haga Gréta
Higiéniai szabályok megnyilvánulása és jelentősége a vendéglátásban
: Tóth Brigitta
: Tóth Brigitta
Különleges élmények, szubkultúra a vendéglátásban - Lakáséttermek helyzete Magyarországon
: Ványi Dalma Lili
: Ványi Dalma Lili
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A burgonya története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Csipes Barnabás
: Csipes Barnabás
A növényi tejek értékesítési sajátosságai és a fogyasztói szokások elemzése a magyar piacon.
: Horváth Janka
: Horváth Janka
A növényi alapú táplálkozás és a vegán élelmiszeripari termékek iránti fogyasztói attitűdök vizsgálata
: Papp Dalma Fruzsina
: Papp Dalma Fruzsina
Az ökogazdálkodás bemutatása, jelentősége, ökotermékek megjelenése a vendéglátásban
: Bank Gabriella
: Bank Gabriella
Az ételfotózás jelentősége a vendéglátásban, mint marketing eszköz
: Uri Teodóra
: Uri Teodóra
Az e-sport bárok és rendezvények jelentősége a vendéglátásban
: Lampért Ádám
: Lampért Ádám
A befolyásolás pszichológiájának vizsgálata a The Coca-Cola Company kampányainak bemutatásán keresztül
: Ványi Enikő Marianna
: Ványi Enikő Marianna
Zenészek szerepe a vendéglátásban
: Herczog Richárd
: Herczog Richárd
ÚJ IRÁNYZATOK MEGJELENÉSE ÉS HATÁSA A SZÉPSÉGIPAR PIACÁN, KÜLÖNÖS TEKINTETTEL A NÖVÉNYI ALAPÚ KOZMETIKAI TERMÉKEKRE
: Farkas Bernadett
: Farkas Bernadett
A csokoládé szerepe a vendéglátásban
: Lenkei Mónika
: Lenkei Mónika
A kávé szerepe a vendéglátásban
: Erdélyi Sára Boglárka
: Erdélyi Sára Boglárka
Az éves beszámoló elemzésének módszerei egy mezőgazdasági növényi termékek nagykereskedelmével foglalkozó multinacionális vállalat esetében
: Aszalós Anna Erzsébet
: Aszalós Anna Erzsébet
Vad Állatok és erdei gombák gasztronómiai jelentősége és fogyasztása a vendéglátásban
: Botos Ákos
: Botos Ákos
A coaching szerepe és jelentősége a szervezet és személyzetfejlesztésben
: Sándor Enikő
: Sándor Enikő
Élelmiszer eredetű megbetegedések a vendéglátásban
: Bodnár Enikő
: Bodnár Enikő
A drinkbár szerepe a szállodai vendéglátásban
: Béky Máté
: Béky Máté
A franchise szerepe a gyorséttermi vendéglátásban
: Bartl Bálint
: Bartl Bálint
A kézműves termékek szerepe a vendéglátásban
: Fekszi Emese
: Fekszi Emese
Mobil applikációk szerepe a turizmus-vendéglátásban
: Szabó Molli
: Szabó Molli
Az öngondoskodás jelentősége (az állam és pénzügyi szolgáltatók szerepe)
: Szabó Enikő
: Szabó Enikő
A nyomtatott információközlő eszközök szerepe a vendéglátásban
: Csepi Ágnes
: Csepi Ágnes
Az élelmiszer-kilométer lehetséges szerepe a vendéglátásban
: Nagy Attila
: Nagy Attila
Bajor ételek kialakulása, szerepe a német vendéglátásban
: Kósik Lajos
: Kósik Lajos
Az egészséges életmód szerepe a turizmus-vendéglátásban
: Papp Melinda Viktória
: Papp Melinda Viktória
A Csongrádi borvidék bemutatása, szerepe a regionális vendéglátásban
: Zsótér Barbara
: Zsótér Barbara
Similar Items
-
A növényi és nem hagyományos fehérjék jelentősége a 21. században
: Lénárt Aba István -
A növényi alapú étrend egészségre gyakorolt hatása és a növényi fehérjék ismerete a felnőtt magyar lakosság körében
: Horváth Gabriella Nikolett -
Növényi alapú húspótló termékek és azok felhasználása a vendéglátásban
: Gyephár Aliz -
Növényi alapú étrend, veganizmus
: Szarvas Bianka -
Növényi tejek magyar piaci helyzete
: Kocsis Balázs Zoltán