Fenntarthatóság vizsgálata a magyar és német vendéglátóegységek körében

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Bálint Borbála
További közreműködők: Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:fenntarthatóság
környezetbarát vállalat
nemzetközi összehasonlítás
vendéglátás
vendéglátóipar
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/28276

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg28276
005 20210208130034.0
008 210208suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Bálint Borbála 
245 1 0 |a Fenntarthatóság vizsgálata a magyar és német vendéglátóegységek körében  |c Bálint Borbála  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A dolgozatban szereplő kutatás a különböző vendéglátóegységek hosszútávú fenntarthatóságát megkérdőjelező, környezetre gyakorolt negatív hatásaira mutat rá, és felhívja a figyelmet arra, hogy milyen változtatásokra lenne szükség egy felelősségteljesebb, környezetbarát üzemeltetéshez. Ehhez igyekszik ismertetni és felvázolni különböző lehetőségeket, hogy miként lehetne a vállalati szintű fenntarthatóságot költséghatékonyan és praktikusan megvalósítani, valamint a felmerülő akadályokat leküzdeni. Emellett foglalkozik azzal, hogy a német, valamint a hazai vendéglátóegységek fenntarthatósági módszereinek és törekvésének összehasonlítása nyomán felmerülő különbözőségekből és hasonlóságokból fakadó következtetéseket levonja, és azokat értelmezze. 
695 |a fenntarthatóság 
695 |a környezetbarát vállalat 
695 |a nemzetközi összehasonlítás 
695 |a vendéglátás 
695 |a vendéglátóipar 
700 1 |a Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28276/1/Szakdolgozat%20B%C3%A1lint%20Borb%C3%A1la%20x.pdf  |z Dokumentum-elérés