Fenntarthatóság vizsgálata a magyar és német vendéglátóegységek körében
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | fenntarthatóság környezetbarát vállalat nemzetközi összehasonlítás vendéglátás vendéglátóipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28276 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg28276 | ||
005 | 20210208130034.0 | ||
008 | 210208suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Bálint Borbála | |
245 | 1 | 0 | |a Fenntarthatóság vizsgálata a magyar és német vendéglátóegységek körében |c Bálint Borbála |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a A dolgozatban szereplő kutatás a különböző vendéglátóegységek hosszútávú fenntarthatóságát megkérdőjelező, környezetre gyakorolt negatív hatásaira mutat rá, és felhívja a figyelmet arra, hogy milyen változtatásokra lenne szükség egy felelősségteljesebb, környezetbarát üzemeltetéshez. Ehhez igyekszik ismertetni és felvázolni különböző lehetőségeket, hogy miként lehetne a vállalati szintű fenntarthatóságot költséghatékonyan és praktikusan megvalósítani, valamint a felmerülő akadályokat leküzdeni. Emellett foglalkozik azzal, hogy a német, valamint a hazai vendéglátóegységek fenntarthatósági módszereinek és törekvésének összehasonlítása nyomán felmerülő különbözőségekből és hasonlóságokból fakadó következtetéseket levonja, és azokat értelmezze. | |
695 | |a fenntarthatóság | ||
695 | |a környezetbarát vállalat | ||
695 | |a nemzetközi összehasonlítás | ||
695 | |a vendéglátás | ||
695 | |a vendéglátóipar | ||
700 | 1 | |a Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28276/1/Szakdolgozat%20B%C3%A1lint%20Borb%C3%A1la%20x.pdf |z Dokumentum-elérés |