A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Burger King példáján keresztül
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Burger King étterem bemutatás gyorsétterem kiszolgálás konyha SWOT-elemzés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28288 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg28288 | ||
005 | 20210208130134.0 | ||
008 | 210208suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Kisiván Milán | |
245 | 1 | 2 | |a A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Burger King példáján keresztül |c Kisiván Milán |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a A dolgozat bemutatja a Burger King cég működését, mindennapi elemeit. Belátást nyerhetünk a dolgozók feladataiba. | |
695 | |a Burger King | ||
695 | |a étterem bemutatás | ||
695 | |a gyorsétterem | ||
695 | |a kiszolgálás | ||
695 | |a konyha | ||
695 | |a SWOT-elemzés | ||
700 | 1 | |a Balog-Siposné Szöcze Anikó |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28288/1/Kisiv%C3%A1n%20Mil%C3%A1n%20Projektmunka.pdf |z Dokumentum-elérés |