A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Burger King példáján keresztül

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kisiván Milán
További közreműködők: Balog-Siposné Szöcze Anikó
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Burger King
étterem bemutatás
gyorsétterem
kiszolgálás
konyha
SWOT-elemzés
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/28288

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg28288
005 20210208130134.0
008 210208suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Kisiván Milán 
245 1 2 |a A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Burger King példáján keresztül  |c Kisiván Milán  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A dolgozat bemutatja a Burger King cég működését, mindennapi elemeit. Belátást nyerhetünk a dolgozók feladataiba. 
695 |a Burger King 
695 |a étterem bemutatás 
695 |a gyorsétterem 
695 |a kiszolgálás 
695 |a konyha 
695 |a SWOT-elemzés 
700 1 |a Balog-Siposné Szöcze Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28288/1/Kisiv%C3%A1n%20Mil%C3%A1n%20Projektmunka.pdf  |z Dokumentum-elérés