A Covid19 hatása a gyorséttermi étkezési szokásokra
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | étkezési kultúra franchise gyorsétterem koronavírus vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28306 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg28306 | ||
| 005 | 20210208130228.0 | ||
| 008 | 210208suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Balla Tamás | |
| 245 | 1 | 2 | |a A Covid19 hatása a gyorséttermi étkezési szokásokra |c Balla Tamás |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Projektmunkám során a Covid19 hatásait vizsgáltam, különösen annak a gyorséttermi étkezési szokásokra gyakorolt hatását. Célom a fogyasztói szokások megismerése volt és hogy a vírus milyen befolyást gyakorolt rá. Vizsgáltam hogy, a korlátozások bevezetését követően hogyan változott egy adott étterem forgalma, továbbá hogyan alakult a házhozszállítás, illetve az elvitelre történő ételrendelés. Sikerült-e a vendéglátási szektort is súlyosan érintő helyzetben a kieső bevételeket a rendelkezésre álló értékesítési lehetőségekkel pótolni vagy a veszteségeket minimalizálni esetleg a bevételt növelni. Vizsgáltam a gyorséttermek és azok mobil applikációinak és kuponhasználatának népszerűségét, a házhozszállítási szolgáltatás igénybevételére való hajlandóságot. | |
| 695 | |a étkezési kultúra | ||
| 695 | |a franchise | ||
| 695 | |a gyorsétterem | ||
| 695 | |a koronavírus | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28306/1/Balla%20Tam%C3%A1s_projektmunka_.pdf |z Dokumentum-elérés |