A Covid19 hatása a gyorséttermi étkezési szokásokra

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Balla Tamás
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:étkezési kultúra
franchise
gyorsétterem
koronavírus
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/28306

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg28306
005 20210208130228.0
008 210208suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Balla Tamás 
245 1 2 |a A Covid19 hatása a gyorséttermi étkezési szokásokra  |c Balla Tamás  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Projektmunkám során a Covid19 hatásait vizsgáltam, különösen annak a gyorséttermi étkezési szokásokra gyakorolt hatását. Célom a fogyasztói szokások megismerése volt és hogy a vírus milyen befolyást gyakorolt rá. Vizsgáltam hogy, a korlátozások bevezetését követően hogyan változott egy adott étterem forgalma, továbbá hogyan alakult a házhozszállítás, illetve az elvitelre történő ételrendelés. Sikerült-e a vendéglátási szektort is súlyosan érintő helyzetben a kieső bevételeket a rendelkezésre álló értékesítési lehetőségekkel pótolni vagy a veszteségeket minimalizálni esetleg a bevételt növelni. Vizsgáltam a gyorséttermek és azok mobil applikációinak és kuponhasználatának népszerűségét, a házhozszállítási szolgáltatás igénybevételére való hajlandóságot. 
695 |a étkezési kultúra 
695 |a franchise 
695 |a gyorsétterem 
695 |a koronavírus 
695 |a vendéglátás 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28306/1/Balla%20Tam%C3%A1s_projektmunka_.pdf  |z Dokumentum-elérés