A magyar szakképzési rendszer átalakulásának dilemmái (Az Unghváry László Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és a Gundel Károly Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakiskola tapasztalatai figyelembevételével)
Saved in:
Main Author: | Huszár Péter |
---|---|
Other Authors: | Horn Miklós |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Szakképzés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/2831 |
Similar Items
A cukrász szakképzés változásai az Unghváry László Vendéglátóipari és Szakképző Iskola tükrében
: Nagy Brigitta
: Nagy Brigitta
A szakmai idegen nyelv oktatásának bevezetése a XXVII. Vendéglátóipar ágazathoz tartozó szakgimnáziumokban - Esettanulmány a Ceglédi Szakképzési Centrum Unghváry László Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziumáról és Szakközépiskolájáról
: Sipos Emese Ilona
: Sipos Emese Ilona
A kisújszállási Illéssy Sándor Baptista Szakközépiskola És Szakiskola marketingterve
: Tóthné Horváth Éva
: Tóthné Horváth Éva
A Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközép- és Szakiskola fennállásának története és képzési rendszere napjainkig
: Jegesi Jácint
: Jegesi Jácint
A BGF Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi kar hallgatóinak folyadékfogyasztási szokásai
: Kolonics Nóra
: Kolonics Nóra
Idegenforgalmi és vendéglátóipari szakmai lemorzsolódás egy választott intézmény példáján keresztül
: Orbán Dezső
: Orbán Dezső
Költségvetés, költséggazdálkodás a költségvetési szektorban, avagy a Csonka János Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola költséggazdálkodása
: Péter Istvánné
: Péter Istvánné
Balatonparti vendéglátóipari üzlet működtetése
: Foltyn Vivien
: Foltyn Vivien
ISKOLAI KONFLIKTUSOK ÉS MEGOLDÁSI LEHETŐSÉGEI A SZOLNOKI SZOLGÁLTATÁSI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM KERESKEDELMI ÉS VENDÉGLÁTÓIPARI SZAKKÉPZŐ ISKOLÁJÁBAN
: Szőke Zita
: Szőke Zita
EGY VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG GAZDASÁGI MŰKÖDÉSE
: Bergmann Ernő
: Bergmann Ernő
A Zöld Kakas Líceum és a Gundel Károly Technikum nevelési-oktatási gyakorlatának összehasonlítása
: Kálmán István
: Kálmán István
Vendéglátóipari vállalkozás hatása a környezetére turisztikai és urbanisztikai szempontok figyelembevételével egy konkrét példán keresztül bemutatva (Fröccsterasz)
: Karámos Karina
: Karámos Karina
A roma tanulók helyzete a Nyíregyházi Szakképzési Centrum Bencs László Szakközépiskolájában
: Tóth Attila Zsoltné
: Tóth Attila Zsoltné
A tehetséggondozás gyakorlatának, módszereinek, hatásainak elemző bemutatása a Gundel Károly Szakképző Iskola példáján keresztül
: Csulak Gergely
: Csulak Gergely
Vendéglátóipari egységek telephelyválasztását meghatározó tényezők vizsgálata
: Kiss Barnabás
: Kiss Barnabás
Halak, halfogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk
: Horváth Emőke
: Horváth Emőke
Egy vendéglátóipari üzlet portfóliói fejlesztésének forgatókönyve
: Ozsvár Cintia
: Ozsvár Cintia
Egy budapesti multifunkciós vendéglátóipari egység koncepcióterve
: Tánczos Dániel
: Tánczos Dániel
Pszeudocereáliák fajtái, táplálkozástudományi jelentőségük és vendéglátóipari felhasználásuk
: Kőműves Anita Vivien
: Kőműves Anita Vivien
Pálinkafajták választéka, pálinkafogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk
: Abay Márk
: Abay Márk
Vendéglátóipari szakmai képzések fejlődésének és reformjának vizsgálata
: Molnár Péter
: Molnár Péter
A vendéglátóipari kisvállalkozások sikerességét gátló tényezők vizsgálata
: Bocska Edit
: Bocska Edit
Egy vendéglátóipari egység profilváltásának vizsgálata vonzáskörzet számítások alapján
: Matók Lívia
: Matók Lívia
A duális képzés hatása a kereskedelmi és vendéglátóipari szakképzésre
: Csiszár Zsoltné
: Csiszár Zsoltné
A Bocuse d'Or versenysorozat hatása a hazai vendéglátóipari szakmunkásképzésre.
: Tóth Gábor
: Tóth Gábor
Vendéglátóipari tevékenységek és szolgáltatások bemutatása az Art Gastronomyn keresztül
: Kiss Bernadett
: Kiss Bernadett
Több napos konferencia vendéglátóipari szervezési feladatainak bemutatása ,jövedelmezőségének elemzése
: Horváth Ádám
: Horváth Ádám
A tej minősége és annak fontossága a vendéglátóipari egységekben
: Borbély Attila Bence
: Borbély Attila Bence
Két vendéglátóipari egység összehasonlítása az alkalmazott marketing eszközeik alapján
: Hegedüs Bianka Júlia
: Hegedüs Bianka Júlia
A helyi termékek létjogosultságának vizsgálata a kereskedelmi és vendéglátóipari szakképzésben
: Szűcs Andrea
: Szűcs Andrea
A közösségi média hatása a vendéglátóipari fogyasztói magatartásra és döntésre
: Korszakasz Diána
: Korszakasz Diána
Különböző élelmiszercsoportok szerepe, jelentősége a kiegyensúlyozott táplálkozásban, a vendéglátóipari étkeztetésben
: Faluközi Tímea
: Faluközi Tímea
Különböző élelmiszercsoportok szerepe, jelentősége a kiegyensúlyozott táplálkozásban, a vendéglátóipari étkeztetésben
: Faluközi Tímea
: Faluközi Tímea
Hazai kisüzemi sörfogyasztási szokások és kisüzemi sörfőzdék vendéglátóipari tevékenységének vizsgálata
: Kovács Levente
: Kovács Levente
A külföldi Erasmus tehetséggondozó programok, tényleges hatása a résztvevők szakmai fejlődésére a BKSzC Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikumban
: Szabó Zoltán Árpád
: Szabó Zoltán Árpád
A szakiskolás fiatalok munkába történő integrációja
: Kecskés Renáta
: Kecskés Renáta
Szakközépiskolás diákok motiválása iskolai környezetben
: Takács-Král Datma
: Takács-Král Datma
A szórakoztató vendéglátóipari üzletek ételkínálatának elemzése a Gozsdu udvarban és környékén
: Csulak Viktória Zsuzsanna
: Csulak Viktória Zsuzsanna
A Balaton borturizmusa - A feltörekvő borászatok vendéglátóipari és borászati tevékenységének vizsgálata
: Stankovics Réka
: Stankovics Réka
Olasz vendéglátóipari vállalkozások a magyar piacon - A budapesti olasz vállalkozások sajátos kihívásai
: Szelezsán Krisztián
: Szelezsán Krisztián
Similar Items
-
A cukrász szakképzés változásai az Unghváry László Vendéglátóipari és Szakképző Iskola tükrében
: Nagy Brigitta -
A szakmai idegen nyelv oktatásának bevezetése a XXVII. Vendéglátóipar ágazathoz tartozó szakgimnáziumokban - Esettanulmány a Ceglédi Szakképzési Centrum Unghváry László Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziumáról és Szakközépiskolájáról
: Sipos Emese Ilona -
A kisújszállási Illéssy Sándor Baptista Szakközépiskola És Szakiskola marketingterve
: Tóthné Horváth Éva -
A Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközép- és Szakiskola fennállásának története és képzési rendszere napjainkig
: Jegesi Jácint -
A BGF Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi kar hallgatóinak folyadékfogyasztási szokásai
: Kolonics Nóra