Ételek és borok harmóniája a Sauska pincészeten keresztül
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | bor borászat étel harmónia sommelier |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28330 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg28330 | ||
| 005 | 20210208130340.0 | ||
| 008 | 210208suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Vajas Dorottya | |
| 245 | 1 | 0 | |a Ételek és borok harmóniája a Sauska pincészeten keresztül |c Vajas Dorottya |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Magyarország borvidékein keresztül, a Sauska pincészetének érintésével, elidőzve a Sauska48 étteremben, megvizsgálva az étlapot, a borválasztékot, összeállítva a saját bor-ételpárosításokat, majd megkérdezve az embereket, hogyan viszonyulnak a borhoz, ebből levonva a megfelelő következtetéseket. Valóban egy utazásként éltem meg a munkát, amelynek során önmagamat is egyre jobban megismertem. A témaválasztáskor csupán egy gondolat motoszkált a fejemben, egy érzés, sok kérdéssel, amely a diplomamunka végére egy hitvallássá és feladatvállalássá kristályosodott ki. Választ kaptam arra, hogy az emberek képesek e maguknak meghatározni az ételek és borok harmóniáját, hogy ezzel a csúcsra emeljék az íz élvezeti értéket. | |
| 695 | |a bor | ||
| 695 | |a borászat | ||
| 695 | |a étel | ||
| 695 | |a harmónia | ||
| 695 | |a sommelier | ||
| 700 | 1 | |a Nagy Mihály |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28330/1/Vajas_Dorottya.pdf |z Dokumentum-elérés |