A 2020-as COVID-19 egészségügyi válsághelyzet hatása a szállodaiparra a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest példáján keresztül
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | koronavírus krízismenedzsment szállodaipar trendkutatás turizmus válság |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28348 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg28348 | ||
| 005 | 20210208130442.0 | ||
| 008 | 210208suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Bugovics Dániel Péter | |
| 245 | 1 | 2 | |a A 2020-as COVID-19 egészségügyi válsághelyzet hatása a szállodaiparra a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest példáján keresztül |c Bugovics Dániel Péter |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A szakdolgozatban a 2020-as COVID-19 egészségügyi válsághelyzetnek a magyar szállodaiparra vonatkozó hatásáról olvashatnak. Kiemeleten a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest költségvetésének és krízismenedzsmenti döntéseinek példáján keresztül. | |
| 695 | |a koronavírus | ||
| 695 | |a krízismenedzsment | ||
| 695 | |a szállodaipar | ||
| 695 | |a trendkutatás | ||
| 695 | |a turizmus | ||
| 695 | |a válság | ||
| 700 | 1 | |a Bártfai Endre |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28348/1/Bugovics%20D%C3%A1niel%20P%C3%A9ter%20Q3IXJW%20szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28348/2/Titkos%C3%ADt%C3%A1si%20k%C3%A9relem.pdf |z Dokumentum-elérés |