Gluténmentes, reform és hagyományos ételeket egyaránt kínáló étterem létrehozása
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | ételallergia ételintolerancia étterem létrehozás étterem működtetés reform konyha |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28363 |
Abstract: | A dolgozat egy olyan, egészséges ételkínálattal rendelkező étterem létrehozásának tervezéséről szól, amely egyaránt kínál allergén mentes, reform és hagyományos ételeket. Az ételek teljes mentességét elkülönült allergén mentes konyhával biztosítja. A dolgozat bemutatja az ételintoleranciák és ételallergiák sokszínűségét, a reform diétákat, a vendéglátóhelyek létrehozásának lépéseit, kínálatának kialakítását és üzemeltetésének fő folyamatait. Szemléltet egy reform étteremmel készített interjút és egy piackutatásként szolgáló igényfelmérő kérdőívet. Valamint a gluténmentes reform és hagyományos étterem üzleti tervét, kínálatát és kalkulációit. |
---|