Gluténmentes, reform és hagyományos ételeket egyaránt kínáló étterem létrehozása

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Radnai Lilla
Other Authors: Bártfai Endre
Format: Thesis
Kulcsszavak:ételallergia
ételintolerancia
étterem létrehozás
étterem működtetés
reform konyha
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/28363
Description
Abstract:A dolgozat egy olyan, egészséges ételkínálattal rendelkező étterem létrehozásának tervezéséről szól, amely egyaránt kínál allergén mentes, reform és hagyományos ételeket. Az ételek teljes mentességét elkülönült allergén mentes konyhával biztosítja. A dolgozat bemutatja az ételintoleranciák és ételallergiák sokszínűségét, a reform diétákat, a vendéglátóhelyek létrehozásának lépéseit, kínálatának kialakítását és üzemeltetésének fő folyamatait. Szemléltet egy reform étteremmel készített interjút és egy piackutatásként szolgáló igényfelmérő kérdőívet. Valamint a gluténmentes reform és hagyományos étterem üzleti tervét, kínálatát és kalkulációit.