Gluténmentes, reform és hagyományos ételeket egyaránt kínáló étterem létrehozása
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | ételallergia ételintolerancia étterem létrehozás étterem működtetés reform konyha |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28363 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg28363 | ||
| 005 | 20210208130535.0 | ||
| 008 | 210208suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Radnai Lilla | |
| 245 | 1 | 0 | |a Gluténmentes, reform és hagyományos ételeket egyaránt kínáló étterem létrehozása |c Radnai Lilla |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A dolgozat egy olyan, egészséges ételkínálattal rendelkező étterem létrehozásának tervezéséről szól, amely egyaránt kínál allergén mentes, reform és hagyományos ételeket. Az ételek teljes mentességét elkülönült allergén mentes konyhával biztosítja. A dolgozat bemutatja az ételintoleranciák és ételallergiák sokszínűségét, a reform diétákat, a vendéglátóhelyek létrehozásának lépéseit, kínálatának kialakítását és üzemeltetésének fő folyamatait. Szemléltet egy reform étteremmel készített interjút és egy piackutatásként szolgáló igényfelmérő kérdőívet. Valamint a gluténmentes reform és hagyományos étterem üzleti tervét, kínálatát és kalkulációit. | |
| 695 | |a ételallergia | ||
| 695 | |a ételintolerancia | ||
| 695 | |a étterem létrehozás | ||
| 695 | |a étterem működtetés | ||
| 695 | |a reform konyha | ||
| 700 | 1 | |a Bártfai Endre |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28363/1/Szakdolgozat_Radnai%20Lilla.pdf |z Dokumentum-elérés |