Kisüzemi sörök és az ahhoz kapcsolódó fogyasztási szokások Magyarországon

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Warvasovszky Bendegúz
További közreműködők: Dr. Lenkovics Dr. Beatrix
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:kézműves
kisüzemi termelés
kraft
sör
sörfőzde
sörgyártás
söripar
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/28364

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg28364
005 20210208130537.0
008 210208suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Warvasovszky Bendegúz 
245 1 0 |a Kisüzemi sörök és az ahhoz kapcsolódó fogyasztási szokások Magyarországon  |c Warvasovszky Bendegúz  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Kutatásomban feltérképezem a hazai kisüzemi sörfőzdéket, részletezem termékeiket és ismertetem az ezzel kapcsolatos fogyasztási szokásokat. Továbbá megvizsgálom helyzetüket a vendéglátásban és azt, hogy hogyan ötvözik a kisüzemi söröket a gasztronómiában.  
695 |a kézműves 
695 |a kisüzemi termelés 
695 |a kraft 
695 |a sör 
695 |a sörfőzde 
695 |a sörgyártás 
695 |a söripar 
700 1 |a Dr. Lenkovics Dr. Beatrix  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28364/1/Szakdolgozat%20Warvasovszky%20Bendeg%C3%BAz.pdf  |z Dokumentum-elérés